MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, MHP'nin Esenyurt'ta seçim bürosu açılışında bölücü örgüt sempatizanları tarafından düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili, Türk halkının, ülkücü dava arkadaşlarımın oyuna gelmemelerini, sabretmelerini istiyorum" dedi.
MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, MHP'nin Esenyurt'ta açılmak istenen seçim bürosuna bölücü örgüt yandaşları tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonrası gazeteci ve MHP İstanbul Basın Danışmanlarından Cengiz Akyıldız'ın şehit edilmesinin ardından açıklamalarda bulunarak partililerine seslendi.
Silahlı saldırı sonucu 5 kişinin yaralandığını ve Cengiz Akyıldız'ın da hayatını kaybettiğini hatırlatan İl Başkanı Aydın, Terör örgütü PKK'nın yapmış olduğu bu saldırıyı medya görmezden gelerek, terör örgütünü karşıt görüşlü grup olarak göstererek, halkı yanıltmıştır. İktidar korkuları yüzünden PKK adını ağızlarına alamamışlardır” şeklinde konuştu.
Yapılan bu saldırılarla ülkücülerin sokaklara çekilmek istendiğini belirten Aydın, "Acımızı yüreğimize gömdük, bağrımıza taş bastık. Türk halkının, ülkücü dava arkadaşlarımın oyuna gelmemelerini ve sabretmelerini istiyorum. Son sözün söyleneceği gün bugün değildir" ifadesini kullandı.