Geçtiğimiz ay Türk Ocakları Bolu Şube Başkanlığı görevine getirilen Hüseyin İka ve Yönetim Kurulu üyelerine tebrik ziyaretleri devam ediyor. Son olarak MHP İl ve İlçe üyeleri Türk Ocağı'nı ziyaret etti.
Ziyaretleri için Milliyetçi Hareket Partililere teşekkür eden Türk Ocakları Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka, ülke olarak milliyetçiliğe önem duyulan bu günlerde birlik ve beraberlik içinde olmak gerektiğini vurguladı. İka konuşmasının ardından yönetim kurulundaki isimleri de partililere tanıttı.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Ramazan'da, Türk Ocakları 2.meşrutiyet sonrasında Osmanlı Devleti sınırları içinde yaşayan azınlıkların Osmanlı Devletinden ayrılmak için kurdukları milliyetçi derneklere karşı, aynı sınırlar içinde yaşayan Türklerin haklarını korumak üzere kurulmuştur. Amacı, Türk Milliyetçiliğidir. Türklerin sosyal, ekonomik, kültürel seviyelerini politikaya girmeden yükseltmektir. Türk varlığını korumak ve geliştirmek amacını güden Türk Ocakları, yaptığı eylem ve etkinlikler ile Türk Milletini bilinçlendirmeye ve Milletimize hizmet edecek genç nesilleri yetiştirmesine katkı sağlamaktadır. Millî kültürün, ahlâk ve fikir hayatının geliştirilmesi, millî birliğin kuvvetlendirilmesi, toplum yapısının sağlamlaştırılması ve Türklüğün yüceltilmesi amacını taşımaktadır. Her partiden insanların görev yaptığı, siyaset dışı bir kuruluştur. Ülkemizin zor bir şartlarda olduğu bir dönemde göreve gelen Sayın Hüseyin İka'yı tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” diye konuştu.