Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili adayı Şükrü Gülez, Mudurnu'nun Taşkesti beldesinde seçim çalışmalarına katılırken, bir diğer aday Mihriban Budak Yerlikaya ise Dağkent ve Karaköy TOKİ'ye giderek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Bolu'dan meclise milletvekili göndermeye hazırlanan MHP Bolu İl ve İlçe Teşkilatları, seçime sayılı günler kala bir yandan il merkezinde çalışma yürütürken, diğer yandan da ilçeleri gezmeye devam ediyor. MHP Bolu Milletvekili adayı Şükrü Gülez, seçim çalışmaları kapsamında Mudurnu'nun Taşkesti beldesine gitti. Beraberindeki partililerle birlikte Taşkesti'yi dolaşan Gülez, vatandaşlarla sohbet ederek 7 Haziran seçimleri öncesi sıkıntılarını dinledi, sonra da MHP olarak seçim beyannamelerindeki yenilikleri anlattı. İlçe halkı tarafından büyük ilgiyle karşılanan Şükrü Gülez, düzenlediği mitingde AKP iktidarında büyük göç veren ilçe ve beldelerin yeniden canlandırılması için projeler üreteceklerini belirterek destek istedi. Bölünmenin eşiğine gelen bir ülkede seçim girmeye hazırlandıklarını ifade eden Gülez, miting alanında toplanan kalabalıktan, zulme dur demek için destek istediklerini söyledi.

Kadın aday TOKİ'leri gezdi

Bir diğer aday Mihriban Budak Yerlikaya da seçim çalışmaları kapsamında Karaköy bölgesine gitti. Dağkent ve Karaköy TOKİ'yi gezen kadın aday, bütün binaları tek tek gezerek ev halkını selamladı. Kapısını çaldığı vatandaşlardan destek isteyerek broşürlerini dağıtan Mihriban Budak Yerlikaya, özellikle ev hanımları ile bir araya gelerek yaşadıkları sıkıntıları dinledi. Ev gezileri sırasında kendilerinin hiç gündeme gelmediğini söyleyen kadın seçmenler, Bizleri sadece ev hanımı olarak görüyorlar. Kadın denince evinde oturur ve çocuğuna bakar şeklinde algılanıyor. Kimse bu kadınlar evlerinde ne tür sıkıntılar çekiyor. Kocalarının işi var mı? Evini nasıl geçindiriyorlar? diye soran yok” diyerek ilgi beklediklerini söylediler. Haber Merkezi