Bolu Ülkü Ocakları tarafından ‘Şahlanış Gecesi' öncesinde mehteran takımı eşliğinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensupları yürüyüş yaptı. İki bin kişinin katıldığı yürüyüşte MHP yerel seçimler öncesinde gövde gösterisi yaptı.
Hükümet Meydanı'nda toplanan partililer, ellerinde Türk bayrakları ve boyunlarında MHP atkılarıyla yürüyüşe geçti. 17 Temmuz Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan ‘Şahlanış Gecesi' öncesinde Bolu Ülkü Ocakları tarafından yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe MHP Bolu Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez'in yanı sıra yüzlerce partili ve vatandaşlar katıldı. Mehter Takımı'nın ardından, Ne mutlu Türk'üm diyene”, Bolu'da PKK istemiyoruz”, Vatan sana canım feda” sloganları atan grup, Hükümet Meydanı'ndan bankalar önüne doğru yürüyüşe geçti. Cadde boyunca binaların pencerelerinden ve balkonlarından bayrak açan vatandaşlar da yürüyüşe destek verdi.
Bankalar önünde mehter takımı eşliğinde marşlar çalan MHP'liler, daha sonra İstiklal Marşı'nı okuyarak olaysız şekilde dağıldı. MHP Teşkilatı, akşam düzenlenecek olan ‘Şahlanış Gecesi'nde Ahmet Şafak ve Atilla Yılmaz konserleriyle bir araya gelecek.