Milliyetçi Hareket Partisi Gerede İlçe Başkanı Ümit Demir, partililerle düzenlediği istişare toplantısında 11. Olağan Kongresi'nin 28 Aralık 2014 Pazar günü yapacaklarını söyledi. Toplantıda Gerede İlçe Başkan Adayı kesinlik kazanmazken Bolu İl Başkanlığı'na Ümit Demir, Başkan Yardımcılığına ise Halil Karataş'ın aday olabileceği görüşüldü.

Milliyetçi Hareket Partisi Gerede İlçe Başkanı ve partililer 11. Olağan Kongre öncesinde Esentepe Hotel de bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi. 28 Aralık 2014 Pazar günü Melih Gökçek Kongre Salonu'nda gerçekleştirilecek olan 11. Olağan Kongresi öncesi partililer bir araya gelerek kongrede işleyecek süreci ve yapılması gerekenleri görüştü.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Gerede İlçe Başkanı Ümit Demir, 28 Aralık 2014 Pazar günü gerçekleştirecek olan 11. Olağan Kongresi'nde İlçede yeni yönetim kurulu İlçe Başkanı'nın belirleneceğini kaydetti. Ümit Demir, Genel Başkan'ın selamını getirdiğini belirterek, Dün Genel Başkanı'mızla birlikteydik, toplantımızdan bilgisi var, ayrı ayrı selamlarını iletti'' dedi. 15 gün önce kongre sürecinin başlattıklarını anlatan Demir, ‘'İl Başkanlığı kontrollünde yapılan kongrelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Şimdiye kadar Mengen, Dörtdivan, Kıbrısçık ve Seben ilçelerimizde kongrelerimizi başarılı bir şekilde yaptık. 28 Aralık 2014 Pazar günü de Gerede'de kongremizi yapacağız inşallah. Gerede'de yapacağımız kongre için Genel Merkezden Tuğrul Türkeş'i davet ettik. Bu hafta Cumartesi günü yapılacak olan Mudurnu Kongresi'ne de Eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un katılımlarını bekliyoruz'' diye konuştu.

Parti tarihinde Gerede'de başarılı çalışmalar neticesinde Gerede Belediyesi Meclis Üyeliğine 4 meclis üyesi kazandırarak parti tarihine geçti. 1 yıldır İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ümit Demir, konuşmalarının sonunda partililerle vedalaşarak helallik istedi. İddialara göre toplantıda Gerede İlçe Başkanı kesinlik kazanmazken Bolu İl Başkanlığı'na Ümit Demir, Başkan Yardımcılığına ise Halil Karataş aday olabileceği görüşüldü. Toplantının basına kapalı kısmında partililer kongreye ilişkin görüşlerini belirterek, kongrede ne yapılaması konuşularak istişare toplantısı düzenlendi. Haber Merkezi