Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez ve İl Teşkilatı düzenlenen toplantı ile basın mensupları ile bir araya geldi. Gülez toplantıda yaptığı açıklamada nasıl belediyecilik anlayışı içinde olduklarını aktarırken, Belediyecilik misyonunu çerçeveleyen temel özellikleri dile getirdi. İl Başkanı Mehmet Aydın ise 30 Mart'ın ihanetin başına çuval geçirilecek tarih olduğunu söyledi.
Toplantı ilk olarak sohbet havasında yapılan kahvaltı ile başladı. Kahvaltının ardından İl Başkanı Mehmet Aydın Bir açıklama yaptı. Aydın, Yazılı ve görsel basınımızın değerli temsilcileri, Davetimize katıldığınız için Bolu Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi adana şükranlarımı sunarım. Sizler Ülke gerçeklerini kamuoyuna yansıtılması, ülke menfaatlerinin sunulması, kamuoyunun aydınlatılması konularında her zaman şükranla anılacak çok yüce bir görevi büyük güçlükler içinde yerine getirmeye çalışan, demokrasinin vazgeçilmez kahramanlarısınız. Sizin her ortamda vazifesini yapma heyecanı içerisinde çabaladığınızın bilincinde olarak, size görevinizi yapmada kolaylık göstermenin her demokrasi aşığının önde gelen ödevi olduğuna inanıyoruz” dedi.
MHP Bolu Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez ise yaptığı açıklamada ; Tüm halkımızın değerlerine sahip çıkan bir başkan olacağım” dedi.
Gülez, Bugün burada sizlerle belediyecilik anlayışımızla ilgili ilkelerimizi ve düşüncelerimizi paylaşmak amacı ile bir araya geldik. Davetimize icabet etme nezaketini gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Ben partimizin Belediyecilik misyon ve vizyonunun temel öğretilerini ve felsefelerini ilke edinmiş Belediye Başkan Adayı kardeşiniz olarak, katılımcılığa açık ben değil, biz diyen, sivil toplumu önemseyen, toplumsal gelişimlere duyarlı, tüm halkımızın değerlerine sahip çıkan bir başkan olacağım. Değişim ve dönüşümü takip eden değil, bizzat gerçekleştiren, sosyal diyaloga açık, dürüst, üretken, hizmet etmeyi seven, pratik, cesur, mütevazı, kendisiyle, kentiyle, kimliğiyle, kültürüyle, ülkesiyle barışık, bendini değil, kentini, Bolu'yu düşünen bir başkan olacağım. Dik duran, ama diklenmeyen, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesi her zaman tek ve temel ilkem olacaktır. Bizim belediyecilik çalışmalarımızın merkezinde her zaman Allah korkusu, vatan ve insan sevgisi yer alacaktır. Bu özelliklerimiz, milletimize hizmetimizin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden birisi de hiç şüphesiz yerel yönetimlerdir. Bu kapsamda bizim belediyecilik anlayışımız dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara odaklanmaktır, Gülümseyen yüzdür, Uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir. Darda kalanların acil yardımıdır” dedi.
GÜLEZ HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
MHP Bolu Belediye Başkan adayı Şükrü Gülez yaçıklamasının devamında hedefledikleri belediyecilik anlayışı hakkında da ipuçları verere şu şekilde konuştu;
Yerel yönetim anlayışımız; üretken belediyecilik vizyon belgesini esas almaktadır, ve üretkenlik, bütüncüllük ile birlikte yönetim anlayışı üzerine kurulmuştur. Üretken belediyecilik anlayışımız da; milliyetçilik, çalışkanlık, adalet, dürüstlük, çağdaşlık, kalkınmacılık, katılımcılık, rekabetçilik ve şeffaflık üzerine kurulmuştur. Çalışmalar bu değerler esas alınarak yürütülecektir.
Belediyecilik misyonumuzu çerçeveleyen temel özellikler;
1-Ayrıştıran değil, birleştiren belediyecilik,
2-Devletle vatandaşı buluşturan belediyecilik,
3-Kentle kentliyi buluşturan belediyecilik,
4-Planlama ile uygulamayı birleştiren belediyecilik,
5- İ