Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Teşkilatı, milletvekili adayları ile birlikte ilk resmi ziyaretini Bolu Valisi Aydın Baruş'a gerçekleştirdi. Ziyarette ülkeye yakışır bir seçim süreci temenni edildi.

7 Haziran seçimleri öncesi meşaleyi Belediye Meydanı'nda yakan MHP Bolu İl Teşkilatı, İzzet Baysal Caddesi'ndeki esnaf ziyaretlerinin ardından Bolu Valisi Aydın Baruş'u ziyaret etti. Buluşmaya MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, MHP Belediye Meclis Üyesi Ercan Üsküp, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Milletvekili Adayları Şükrü Gülez, Kader Garipoğlu ve Mihriban Yerlikaya'nın yanı sıra partililer katıldı. Partilileri kapıda karşılayan Vali Baruş, daha sonra makamında konuklarını ağırladı.

Huzur içerisinde seçim süreci geçirmek istediklerini temenni eden Vali Aydın Baruş, "Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ülkemiz seçim sürecine girdi. 7 Haziran'a kadar tüm adaylarımızın huzur içerisinde seçim çalışmaları yürütmelerini temenni ediyorum. Biz de aksaklıklar yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın da kendilerini makamında kabul eden Vali Baruş'a seçim çalışmaları hakkında bilgiler vererek, "Bugün itibari ile ikisi bayan olmak üzere üç milletvekili adayımızla seçim startını verdik. Bu kapsamda ilk olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Sizin de dediğiniz gibi huzur içerisinde bir seçim süreci geçmesi için bizler de elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı. Haber Merkezi