MHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen tören ile 1 Kasım seçimlerinde MHP'den milletvekili adayı olabilmek için Genel Merkeze başvuruda bulunan isimler kendilerini Bolu kamuoyuna tanıttı. İl Başkanı Mehmet Aydın burada yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinde Bolu halkımızın desteğini isteyeceğiz. Bolu halkı eğer sandıkta görevi bizlere verirse, bizde gereğini yaparız.” dedi.

HABER: METEHAN GÜNDÜZ

MHP'den 1 Kasım seçimlerinde aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler kamuoyunun karşısına çıktı. MHP İl Başkanı Mehmet Aydın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya kalabalık bir partili gurubu katıldı.

Aday adaylarından önce açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, 1 Kasım seçimlerinde ülkemiz yeniden seçime gidiyor. Her gün terör olaylarının yaşandığı bir süreçte bu seçim daha çok önem kazandı. Bizler birileri gibi 400 milletvekili istemiyoruz. Biz 300 milletvekili ülkemizde huzuru ve barışı yeniden sağlar, terör başta olmak üzere ülkemizin sıkıntılarını ortadan kaldırırız. Halkımızın desteğini bekliyoruz. Aday adaylığı başvurusunda bulunan hangi arkadaşım Genel Merkezimizce sıralamaya alınırsa, bizim adayımızdır. Bolu'da MHP'nin hak ettiği yere gelmesi için elimizden gelen tüm çalışmayı yapacağız.” dedi.

Daha sonra söz alan Gürzap Yılmaz (Merkez), Metin Apaydın (Gerede), Hasan Çevik (Dörtdivan), Mevlüt Altıntaş (Göynük), Mehmet Altındağ (Mudurnu), Turhan Yılmaz (Seben), Yasin Özcan (Yeniçağ) kısa özgeçmişlerini katılımcılara aktarırken, güncel konularla ilgili açıklamalarda bulundu.