Boluspor'da 1461 Trabzon hazırlıkları devam ediyor. Gaziantep Belediyespor karşısında suskun kalan golcü Emrah Meteoğlu için devreye Teknik Direktör Besim Durmuş girdi. Haftanın ilk çalışması öncesi oyuncusuyla özel bir görüşme yaptı.
Gaziantep Belediyespor filelerini havalandıramayan golcü Emrah Meteoğlu'nu Teknik Direktör Besim Durmuş görüşme odasına çekerek oyuncusu ile Gaziantep Belediyespor maçı üzerine değerlendirme yaptı. Karşılaşma genelinde etkili bir oyun karşısında istediği gole kavuşamayan Boluspor'da camia genç golcüden galibiyet golünü beklerken, bir türlü rakip fileleri havalandıramamıştı.
Kaçan iki puanın ardından çabuk toparlanmak isteyen teknik heyet, 1461 Tarabzon karşılaşması öncesi genç oyuncusunu hem bu maça konsantre edip hem de Gaziantep Belediyespor maçını unutması yönünde bilgiler verdi. Durmuş, oyuncusunun zorlu Trabzon maçına odaklanmasını ve kendisine herkesin güvendiğini söyledi.
Genç golcü Emrah Meteoğlu ise, ilk olarak geçtiğimiz haftaki G.Belediyespor maçı için değerlendirme yaparken hocasına uzun uzun maç için değerlendirmesin de bulundu. 1461 Trabzon maçında istediği gole kazandırmak için elinden geleni yapacağını söyleyen Emrah, ‘zorlu maçta takım arkadaşlarımızla birlikte elimizden ne geliyorsa yapacağız' sözünü hocasına verdi.