Fatih Metin seçim çalışmalarına başladı

D-100 Karayolu Çaydurt yolu üzerinde bulunan Somuncu Baba Türbesinde yaptığı dua sonrası seçim çalışmalarına Haydi Bismillah diyerek başlayan Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Fatih Metin, Çaydurt'ta esnaf ve çevre köylülerle buluştu.

AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Metin, seçim çalışmaları kapsamında Perşembe günü Çaydurt'u ziyaret etti. Metin'in Çaydurt'ta yaptığı çalışmalara İl Başkan Vekili Zekai Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Çetinkaya ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Çaydurt ve Havalisi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi önünde toplanan halka seslenen Metin, Halkımız sadece ve sadece konuşan, sadece ve sadece iftira atan, sadece ve sadece polemik yapan bir siyaset anlayışına geçit vermeyecektir. İnşallah önümüzdeki dönemde Çaydurt başta olmak üzere Bolu'daki bütün vatandaşlarımız 3-0'ı yakalayacak desteği icraata vereceklerdir. Bundan hiç şüphem yok” diye konuştu.

CHP'Lİ HAKKI FİDAN'DAN 3-0 İMASI

Fatih Metin'in Çaydurt sakinleri ile bir araya geldiği buluşmada ilginç anlar da yaşandı. Fatih Metin, kalabalık grupta bulunan ve Bolu'da CHP'nin önde gelen isimlerinden olan işadamı Hakkı Fidan'a seslenerek, 2-1 mi yoksa 3-0 mı ağabey?” diye sordu. AK Partili adayın bu sorusu üzerine Hakkı Fidan'da, Sen olduktan sonra bir şeyler olacak” şeklinde cevap verdi. Fidan'ın bu cevabı kalabalık gruptan büyük alkış aldı.

ESNAF METİN'İ BAĞRINA BASTI

Milletvekili Adayı Fatih Metin, Çaydurt ve Havalisi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi önündeki konuşmasının ardından esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Çoğunluğu sanayi esnafı olan bölgede, beraberindeki kalabalık grupla tek tek dükkânları gezen Metin, istikrarın devamı için vatandaşlardan destek istedi. Ekmek teknesi olan işyeri duvarlarına AK Parti bayrağı ve geçmiş seçim dönemlerine ait el broşürlerini asan esnafta, 1 dönem Milletvekilliği ve 3,5 yıl Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığı yapan Fatih Metin'e açık destek verdi. Haber Merkezi