AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Fatih Metin, CHP ve MHP'yi koalisyona yanaşmayarak Türkiye'deki istikrar, huzur ve güven ortamını bozmakla suçladı. Seçimlere 10 gün kala Bolulu seçmenlere çağrıda bulunan Metin, Aziz milletimizin AK Parti'ye vereceği her bir oy Türkiye'nin istikrar mücadelesine katkıdır” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Fatih Metin, seçim çalışmalarına kent merkezindeki 3 mahallede yaşayan vatandaşları ziyaret ederek devam etti. Kalabalık partili grubu eşliğinde Paşaköy, Sandallar ve Borazanlar Mahallesi'ndeki ev ve işyerlerini dolaşan Metin, 7 Haziran'da yara alan istikrarın devamı için vatandaşlardan destek istedi.

AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Metin, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, teşkilat üyeleriyle birlikte Paşaköy, Sandallar ve Borazanlar Mahallesi'nde çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Metin, AK Parti Seçim Beyannamesi'ni anlatarak ülkenin istikrar ve hizmetlerin devamı için destek istediği vatandaşın ilgisinden memnuniyetini ifade ederek Vatandaşlarımızın bize desteği ile Türkiye'de 13 yıldır devam eden güven, istikrar ve huzur ortamının devam edeceğini görüyoruz” diye konuştu.

NEDEN İSTİKRAR, NEDEN GÜVEN NEDEN HUZUR?

AK Partili siyasetçi, açıklamalarının devamında CHP ve MHP'yi eleştirerek koalisyona yanaşmayan iki partinin ülkenin huzur, güven ve istikrarını hedef aldığını söyledi. Metin, Türkiye'nin 10 gün sonra yapılacak seçimde 7 Haziran öncesine geri dönmesi gerektiğini söyleyerek, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli daha birinci saatten itibaren ‘Hayır' demeye başladı. CHP'de ‘14 şartım var' dedi. İktidara talip olduğunu iddia eden bu partiler ilk andan itibaren istikrar,güven ve huzur ortamını bozucu bir hamlede bulundular. Hem MHP'nin, hem de CHP'nin bu şartlı talebi iktidara talip olmadıklarının ve muhalefette kalmak istediklerinin çok açık göstergesidir.

Aziz milletimizin AK Parti'ye vereceği her bir oy Türkiye'nin istikrar mücadelesine katkıdır. Ben inanıyorum ki; vatandaşımız iktidarın tek taliplisi olan AK Parti'ye tam destek verecek ve Bolu'da 3-0, Türkiye'de tek başına iktidarla güven, huzur ve istikrara ‘evet' diyecektir.” dedi. Haber Merkezi