Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Murat Özmen ve ekibinin ardından göreve gelen Metin Tahaoğlu ve yönetimi basının karşısına geçti.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Özmen'in Sağlık Bakanlığı'na geri dönmesi ile boşalan koltuğa oturan Çocuk Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Metin Tahaoğlu ve yeni ekip basının karşısına geçti. Tahaoğlu beraberinde göreve yeni getirilen uzmanlarla basına düzenlenen bir kahvaltı ile böylece kamuoyuna da kendisini ve ekibini tanıtmış oldu.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Metin Tahaoğlu, Tıbbi Hizmetler Başkanı ve İdari Hizmetler Başkan Vekili Uz. Dr. Abdullah Danışman, Mali Hizmetler Başkanı Ali Rıza Zor, A.İ.B.Ü. İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Kamil Gürel ve İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Taner Laçin basınla bir tanışma kahvaltısı düzenledi.

Sağlıkta dönüşüm kapsamındaki düzenlemeleri çerçevesinde 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname İle 2 Kasım 2012 tarihinden geçerli olmak üzere kurulan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun Taşra Teşkilatlanmasına ilişkin çalışmaları neticesinde oluşturulan İl Genel Sekreterlikleri yeniden yapılandırıldı. Bu kapsamda görev alan Tahaoğlu ve ekibi, basınla kuracakları entegrasyon hakkında istişarelerde bulundu. Haber Merkezi