Köroğlu Mahallesinde seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Fatih Metin, Davutoğlu'nun toplumun her kesimine müjdeler verdiği Seçim Beyannamesi'ni vatandaşa anlattı. Açıklanan beyannamenin gençlerin hayatını değiştireceğini ve büyük kolaylıklar sağlayacağını söyleyen Metin, Bütün genç kardeşlerimizi ülkemizin geleceğini beraber inşa etmeye davete diyoruz” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Fatih Metin, 1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla seçim çalışmalarına Köroğlu Mahallesi'nde devam etti. İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay ve çok sayıda teşkilat üyesinin katılımıyla gerçekleşen çalışmalarda 2. sıra adayı Fatih Metin, sokak sokak tüm evleri gezerek mahalle sakinlerinden istikrar için destek istedi. Gün boyu devam eden çalışmada AK Parti Seçim Beyannamesi hakkında vatandaşın görüşlerini de dinleyen Milletvekili Adayı Fatih Metin, gencinden yaşlısına, işçisinden memur ve emeklisine kadar tüm kesimlerden büyük destek gördü.

YANGINZEDE'NİN YARDIMINA KOŞTU

AK Parti Milletvekili Adayı Fatih Metin, destek istediği Nazife Tekin isimli yaşlı kadının Taşkesti'nin İğneciler Köyü Yukarı Güney Mahallesi'nde meydana gelen yangında evinin tamamen yandığını öğrendi. Yangınzede kadını ikamet ettiği oğlunun evinde ziyaret eden ve olay hakkında bilgi alarak ihtiyaçlarını dinleyen Metin, Bolu Valisi Aydın Baruş'a telefonla ulaşarak yangınzedelerle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Metin, yangında zarar gören Nazife Tekin'e kendi numarasını da vererek sürecin takipçisi olacağını söyledi.

“GENÇLERİMİZE BÜYÜK MÜJDELERİMİZ VAR”

Geçmişte 1 dönem Bolu milletvekilliği ve 3,5 yıl Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan 2. sıra adayı Fatih Metin, gençlerle beraber yaptığı açıklamada Beyannamede gençlerin hayatını değiştirecek ve büyük kolaylıklar sağlayacak müjdeler olduğunu söyledi.

Fatih Metin, Kıymetli genç kardeşim 1 Kasım'da AK Parti'nin tek başına iktidarından ve Bolu'da 3-0'ından sonra sizlere büyük müjdelerimiz var. Başbakanımızın açıkladığı Seçim Beyannamesi'nde okuldan mezun olan gençlerimizin 2 yıl boyunca sağlık güvencesini devlet karşılayacak. Mezun oldun, kendi işini mi kurmak istiyorsun?Devlet sana 50 bin lira hibe desteğinde bulunacak. İşini kurdun ama sermaye mi lazım 100 bin lira da devletten faizsiz kredi sana. İş kuramıyor, fakat bir yerde çalışıyorsan da senin maaşın 1 yıl boyunca devletten. Değerli kardeşlerim sizlerin gelecekte yuva kurmanızda da devlet yanınızda olacak. İşinizi buldunuz, aşınızı buldunuz, eşinizi de buldunuz. İşte eşinizle beraber mutlu bir yuva kurma adına, devlet sizlerin ‘Çeyiz Hesabı'nıza yüzde 25 destek verecek. Yani birikiminizin yüzde 25'ini devlet karşılayacak. Ayrıca üniversite okuyan genç kardeşlerimizin 2016 itibariyle hiçbir şekilde barınma problemi kalmayacak. Yurt talep eden herkese bu imkânı tanıyacağız. Bilgi çağındayız, internette gençlerimize bedava olacak. Şimdiden hepinize müjdeler olsun.” dedi.

COP'U HDP İLE VURDU

AK Partili Fatih Metin ayrıca, İzzet Baysal Caddesi'nde HDP''lilerle kol kola yürüyen CHP 2. sıra Milletvekili Adayı Burak Cop'u hedef alarak Bolulu gençlere çağrıda bulundu. AK Parti olarak her zaman gençlerle omuz omuza yürüdükleri söyleyen Metin, Ama CHP'nin kimlerle omuz omuza yürüdüğünü hepiniz çok iyi biliyorsunuz. CHP'nin 2.sıra milletvekili adayı Burak Cop, işte daha birkaç ay önce zafer işaretiyle HDP bayrağı altında onlarla el ele kol kola yürümüştür. İnşallah kıymetli Bolulular sırtını terör örgütüne dayayanlara gerekli cevabı sandıkta verecektir. Bundan hiç kuşkumuz yok. Bütün genç kardeşlerimizi ülkemizin geleceğini beraber inşa etmeye davete diyoruz” dedi. Haber Merkezi