AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Fatih Metin, CHP Adayı Burak Cop'a sorular yöneltti ve cevap istedi.

AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Metin, CHP Bolu Milletvekili Adayı Burak Cop'a cevaplaması için sorular yöneltti.7 madden oluşan sorularını sadece Cop'un yanıtlamasını isteyen Metin, şunları söyledi:

1-Burak Cop şehit cenazeleri hakkında neler düşünmektedir?

2-Başörtüsü ve din hakkındaki düşünceleri nelerdir?

3- HDP ve PKK hakkında ne düşünmektedir? Her gün olur olmaz her şeye tweetler atıp yazılar yazarken neden PKK'nın kahpece saldırıları sonucu şehit düşen asker ve polislerimiz için bir şey yazmamaktadır?

4-Kendi Twitter adresinden bir vatandaşımıza cevaben; ‘CHP'liler yalnızca CHP'yi destekler demiştir, bu doğru ise ‘Ailecek HDP ye oy verdik' diyen daha düne kadar Genel Başkan Yardımcıları olan Murat Özçelik CHP'li midir? Veya HDP ile CHP seçim ittifakı yapmalı diyen kendisi, CHP'limidir?

5-CHP ile Paralel yapının iş birliği konusunda bir CHP'li olarak neler düşünmektedir?

6-Siyasi bilimci olan ve bu bilim dalının eğitimini yurt dışında tamamlamış bir akademisyen olarak, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce ki tahminleri ve analizleri ne olmuştur, çıkan sonuçlarla kendi analizleri örtüşmekte midir?

7-Ve son olarak; CHP milletvekili adayı olan kendisi, CHP ve lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında neler düşünmektedir?

Bu soruları herhangi bir CHP'linin değil,Burak Cop'un cevaplamasını istediğini belirtir,en kısa sürede bu soruların cevaplanarak kamuoyunun aydınlatılmasını bekliyoruz.” Haber Merkezi