AK Parti Bolu 3. sıra Milletvekili adayı Fatih Metin, Besmeleden kim rahatsız olur? Şeytan rahatsız olur. Şeytan karışmasın işimize diye besmele ile başlarız. Dolayısıyla ne yazık ki bu sefer de CHP karıştı işe” dedi.

CHP Milletvekili Mahmut Tanal'ın Yüksel Seçim Kurulu'na başvurusu sonrasında AK Parti'ni seçim şarkısı Haydi Bismillah'ın yasaklanmasının ardından AK Parti 3. sıra Milletvekili adayı Fatih sert açıklamalar yaptı.

Metin, Bizim dini değerlerimiz içerisinde biz her işimize Müslümanlar olarak besmele ile başlarız. Rahman ve rahim olan Allah'ın adı ile Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlarız. Bizim dinimizde, vatandaşımız da bilir. Besmeleden kim rahatsız olur? Şeytan rahatsız olur. Şeytan karışmasın işimize diye besmele ile başlarız. Dolayısıyla ne yazık ki bu sefer de CHP karıştı işe. Dolayısıyla besmeleden niye rahatsız olunur? Sen de kullan, sen de söyle. Bu bir kesimin istismarına yönelik bir şey değildir bunu kabul etmiyoruz. Dinimizde besmele her işimizde bereketin ve şükrün hamdın, bir Cenabı Allah'a karşı olan vazifeye ilişkin olarak söylenen önemli bir ifadedir. Dolayısıyla bu ifadeden bizim dinimiz değerlerimiz içinde şeytan rahatsız olur. CHP'nin rahatsızlığını da anlamak çok güç. Takdiri vatandaşımıza bırakıyorum” Haber Merkezi