AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Fatih Metin, seçim çalışmalarını Karamanlı ve Bahçelievler Mahallesinde sürdürdü. Vatandaştan büyük destek gören Metin'in esnaf ziyaretleri sırasında Naci Fidan'ın konuşması adeta rakip siyasilere ve seçmene ders verir nitelikteydi.

Partilileriyle birlikte hız kesmeden seçim gezilerini sürdüren AK Parti Bol 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Metin, son olarak Karamanlı ve Bahçelievler Mahallerinde seçmenle buluştu. Metin, çalışmalarda ev ve işyerlerini ziyaret ederek destek istedi. AK Partili adayın esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı Naci Fidan isimli bir esnaf söylediği sözlerle eski Türkiye'yi özetleyerek, yeni Türkiye için AK Parti'nin tek başına iktidarına ihtiyaç olduğunu vurguladı.

“HERKESİN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR BORCU VARDIR”

Naci Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenen CHP'li ve MHP'li siyasetçilere tepki göstererek, İnsan olanın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ve özür borcu vardır. Ben 56 yaşındayım, hepsini yaşadık. Bana bazen CHP'yi burada methediyorlar. CHP nedir biliyor musunuz? Geçmişin bombacısı, dinamitçileri! Hepimiz yaşadık bunu. Bugün 35 yaşının üzerinde olan herkes bunları yaşadı, gördü. Biz terörden başımızı kaldıramadık. İş yaptırmadılar bize. Gelene rüşvet, gidene rüşvet! Polis arabasının 10 litre benzini vardı AK Partiden önce, hırsızı kovalarken bitiyordu, ben kaç kez benzin aldım cebimden. Bu rezillikleri ne çabuk unuttular?PKK nerede kaldı, PKK bitti artık. Allah rahmet eylesin. Sanki PKK'yı Tayyip Erdoğan yarattı. PKK yok muydu kardeşim?” diye konuştu

“ÇILGIN PROJE AÇIKLANINCA AVRUPA ÇILDIRDI”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve AK Parti'nin Türkiye'yi saygın bir ülke haline getirdiğini söylen Fidan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:“Tayyip Erdoğan nerede hata yaptı biliyor musunuz? Çılgın projeyi açıkladı ya, çılgın projeyi duyan Avrupa çıldırdı. Bütün gemiler parasız geçiyordu, şimdi parayla geçecekler. 1,5 milyar dolara Tayyip Erdoğan saray yaptırdı diyorlar. Peki, aynı CHP'li, aynı MHP'li vatandaş Tayyip Erdoğan 2013'te IMF'nin borcunu bitirmeden, haftada 1 milyar dolar faiz öderken neden seslerini çıkarmıyorlardı? Biz 4 milyar dolar faiz ödüyorduk bir ayda, bunu o dönemi yaşayanlar çok iyi bilir. Niye bunlar ses etmiyordu da şimdi mantar gibi bittiler başımıza.Yok, öyleymiş, yok böyleymiş. Tayyip Erdoğan'ı ben seçtim kardeşim. Vatandaş seçti % 52 ile. Başa gelen bir adama saygı duymak zorundasın, isterse muhtar olsun. Sen 180 lira emekli maaşıyla geçiniyordun da şimdi 1.500 lira ile mi geçinemiyorsun?”

“KA-ZA-NA-MAZ-LAR”

Esnaf Naci Fidan, 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkede oluşan istikrarsız tabloya dikkat çekerek, AK Parti dışında hiçbir partinin bu seçimi kazanamayacağını vurguladı. Türkiye'nin AK Parti'ye ihtiyacı olduğunu belirten Fidan, Ülkenin istikrarsızlığını görmemek aptallıktır, cahilliktir. Diğer partilere oy verenler göz göre göre ateşin içine atıyorlar kendilerini. Bir adam 9 kere seçime girmiş, biz seni istemiyoruz kardeşim. Ben buradayım. Hadi kazansınlar. KA-ZA-NA-MAZ-LAR…Biz varız burada"sözleriyle AK Parti'ye desteğini dile getirdi.

METİN: İSTİKRAR AK PARTİ İLE DEVAM EDECEK

Bu sözler üzerine AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Fatih Metin, Naci abimiz bize söylenecek söz bırakmadı. İşte Aziz milletimiz gerçekleri çok iyi görüyor ve en güzel cevabı bizim adımıza veriyor. AK Parti'nin ülkenin istikrarı ve geleceği için gerekli olduğunu kapı kapı dolaşarak anlatmaya devam ediyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki; 1 Kasım akşamı ülkede istikrar Ak Parti ile devam edecek ve Aziz milletimiz sandığa giderek tek başına iş başına AK Parti diyecek.Haber Merkezi