Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Hemşehrimiz Metin Apaydın, Abant İzzet Bayral Üniversitesi Gerede Meslek Yüksek Okulu 1. Sınıf öğrencisi Dilay Gül'ün akşam ders çıkışı kaldığı yurda giderken sınıf arkadaşı tarafından canice öldürülmesinin altında yatan nedenin gençlerin Müslüman Türk aile ve ahlak yapısından uzak yetiştirilmesi olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Apaydın, Gerede Meslek Yüksek Okulu 1. Sınıf öğrencisi Dilay Gül'ün ailesine, arkadaşlarına baş sağlığı, kendisine de Allah'tan rahmet diledi. TV'lerde yayımlanan dizilerin kontrol edilmesini isteyen Milletvekili Adayı Metin Apaydın, Televizyonlarda yayımlanan diziler süzgeçten geçirilerek Türk aile yapısına gençlerin yaşam tarzının Türk gençlik yapısına uygun olarak düzenlenmesi gerektiğine inanıyorum. Sorunların kaynağı esasta Türkiye'de hunharca yükselen dizi enflasyonu ve bu dizilerin kontrol edilemeyişi nedeniyle gençlerin Müslüman Türk aile yapısından ve ahlak yapılarından uzak kalmalarıdır” diye konuştu.

Öğrencilere bacasız sanayi olarak görülmemesi gerektiğini belirten Apaydın, Öğrencileri, bu ülkenin geleceği kendi çocuklarımız olarak görecek olursak daha farklı bir ortama taşırız. Öğrencilerle iletişim kurarsak toplumla iletişimini sağlarsak yavrularımızda bizlerin bir amcası abisi olduğu bilinci taşırlar. İlçemizdeki vatandaşlarımızla üniversiteli yavrularımızın iletişimi kopuk olmamalıdır. Üniversite ve gençlerin dolaşabileceği yerleri emniyete almalıyız. Gençler partimizin en büyük destek kaynağıdır. Partimiz olarak gençlerimize büyük önem veriyor, ülkenin geleceği olarak görüyoruz. MHP olarak gençlere eğilimimiz çok farklıdır” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi