Boluspor, Yeni Malatyaspor maçını, Türkiye'de yaptığı başarılı Scouting çalışmalarıyla birlikte Avrupa'da da tanınan ve Bursaspor'da yaptığı çalışmalarla ses getiren Tarkan Batgün gizli gözlerle izledi.

Son dönemlerde Türkiye'de alt yapıdan ve Avrupa dan gelen isimsiz yıldızlarda büyük başarılara imza atan Tarkan Batgün, Boluspor- Yeni Malatyaspor karşılaşmasını takip etti.

Bursaspor Kulübü Scouting Direktörlüğünde bir çok futbolcuyu Türk futboluna kazandıran Tarkan Batgün Avrupalı hocaların da gözdesi olmayı başardı. Dibe vuran Türk futbolunun tekrar yücelmesi için büyük projelere imza atan Scouting Hocası Batgün, Avrupa topluluğunda söz sahibi durumuna geldi. İspanya ve İtalya'dan Antrenörlerle Köprüler Kuran Tarkan Batgün, Barcelona, Manchester, Juventus gibi takımlarla iş birliğinde bulunup Scouting'de devrim yaptı.

Benfica Teknik Direktörü George Jesus'un da övgüyle bahsettiği Tarkan Batgün, Avrupalı hocaların da dikkatini çekmeye devam ediyor. Şuanda Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu olan Fernandao'nun Türkiye'ye gelmesinde büyük katkısı olan Tarkan Batkün, Boluspor- Yeni Malatyaspor maçını izlerken Boluspor hakkında da kısa değerlendirmelerde bulundu ve şunları söyledi; Boluspor alt yapısının çok ismini duydum. Bolu'da işleyen bir elmas var ama bu elması piyasaya sürmekte çok önemli. Geçtiğimiz yönetimlerde bir takım çalışmalarımız olmuştu ama hayata geçiremedik. İnşallah Boluspor kulübü de buradaki elması en iyi şekilde işler, Türk futboluna katkı sağlar” Fahri GÜNDÜZ