Boluspor, deplasmanda son dakikada yıkıldı. Maçın berabere bitmesi beklenirken Elazığspor'da Ömer Yıldız kendini yere attığı pozisyonda, takımına penaltı kazandırırdı. Takımının 3 puanında büyük bir katkısı olurken, maçın hakeminin verdiği penaltıda takımımızın Mersi'nden eli boş dönmesini sağladı.

Karşılaşmaya Boluspor hızlı başladı. Maçın hemen başlarında Prijovic ile mutlak bir gol pozisyonunda sonuç alamadı. Karşılaşmada her iki takım da ilk 20 dakikayı orta saha mücadelesi ile rakip alana gitmeye çalıştılar. Dakika 31'i gösterdiği anda, Emre Kılınç'ın sert vuruşu auta çıktı. 36'ıncı dakikada yine Emre, Deniz'in ortasına penaltı noktasından vurdu. Bu pozisyonda da Boluspor, sonuç alamadı. 42'inci dakikada kazanılan serbest atıştan İsmail Haktan topu kaleye sert gönderdi. Top, direğin üstünden auta çıktı. Elazığspor, Boluspor kalesine ender ataklar geliştirirken, kaleci Özkan serbest atışı son anda kornere gönderdi. İlk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci yarı maça hızlı başlayan Boluspor'du. 50'inci dakikada Umut, sol taraftan ceza sahasına kadar girdi. Ortasında son anda müdahale eden Mehmet Çakır, topu kornere gönderdi. Her iki takımda hata yapmamak için mücadelesini sürdürse de, Boluspor rakibine oranla topa daha çok sahip olup maçı isteyen bir görüntüyü ikinci yarının ortalarında da gösteren bir ekipti. Bulduğu pozisyonlardan da sonuç alamadı. Maçta yine 72'inci dakikada kornerden gelen ortaya Emre Kılınç, yatarak vurdu. Top az farkla auta çıktı. Elazığspor yakaladığı pozisyonlarla Boluspor kalesine gitmeye çalışırken, 80'inci dakikada kontra atağa çıkan Boluspor İsmail Haktan'la sonuç alamadı. Elazığspor 82 dakikada tehlikeli geldi. Bu pozisyonda kaleci Özkan, mutlak gol olması gereken vuruşta Elazığspor'a kalesini kapayarak gole izin vermedi. Boluspor oyuna ikinci yarının sonlarında giren Kenan Şahin ile ceza sahası içinde yakaladığı gol pozisyonuna Bilica araya girince, Boluspor gol pozisyonunu değerlendiremedi. Elazığspor Cavit ile 90'ıncı dakikada yakaladığı pozisyondan sonuç alamadı. Karşılaşmanın uzatmalarının oynadığı dakikada maçın berabere bitmesi beklenirken, defansın arkasına atılan topta Ömer Yıldız, Mehmet Kuruoğlu'nun önüne geçtiği pozisyonda kendini yere atınc,a maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Mehmet Kuruoğlu da bu pozisyonun ardında kırmızı kartla cezalandırılınca, sahada ekibimiz 10 kişi kaldı. Elazığspordan Mehmet Çakır, penaltı atışını golle sonuçlandırdı. Boluspor'da tarafsız sahada oynadığı maçı kaybetmiş oldu.(1-0)