Mengen Kızılay Şubesi tarafından her yıl düzenli aralıklarla yapılan Kan Bağış Kampanyalarının 2015 yılının sonuncusu gerçekleştirildi.

Kızılay Mengen Şubesi ve Kızılay kan merkezi tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Aşçılık Meslek ve Gastronomi Yüksek Okulu'nda gerçekleştirilen kampanyaya, öğrenciler, akademisyenler ve kan bağışçısı vatandaşlar katıldı. Mengen Kızılay Şubesinden yapılan açıklamada: Kan bağışında Kampanyaya destek veren,çok hassas ve ilgili olan herkese teşekkür edildi. Bir ünite kanın bile yaşam kurtardığı düşünülürse çok özel bir çalışma yaptığımız daha iyi anlaşılır ifadesine yer verildi. Mengen'in duyarlı halkı bütün Kan Bağışı Kampanyalarında olduğu gibi bugünde desteklerini göstererek kan bağışında bulundular.

Kızılay Kan Merkezi Ekibi Dr.Nursev Yavaş, Flebotomistler Canan Beyde, Hülya Meşeci ve Şenay Özcan ve Şöförler Erhan İmadoğlu, Mustafa Çimen'den oluşan ekip Mengen'den memnun ayrılırken Ekip Doktoru Nursev Yavaş kampanya sonunda 4 bayan ve 28 erkek olmak üzere toplam 32 kişiden Kan Bağışı aldıklarını 15 bağışçınında geçici sebeplerle geri çevrildiğini belirtti. Kampanyaların devam edeceğini ve duyarlı Mengen halkının Kan Bağışı Kampanyalarına desteklerinin devamını dilediklerini dile getirdi. Haber Merkezi