Bağımsız Türkiye Partisi Bolu milletvekili adayları çalışmalarını Mengen'de sürdürdü. Her yerde olduğu gibi büyük ilgi gören BTP adayları Mahalle, esnaf ve köyleri gezerek seçmenden oy sözleri almaya devam ediyor.

Mengen'li BTP adayı Mustafa Yağcı'nın yoğun ilgi ile karşılandığı Mengen'de açıklamalarda bulundu. Yağcı, İktidar partisine göre en çok yatırım Mengen'e yapılmış. Nerede bu yatırım? Yine sizi kandırmaya çalışıyorlar. Hantal barajlardan ibaret projelere kanmayın. Merak etmeyin; BTP döneminde Mengen'de onlarca fabrika kurulacak. Gökçesu'da tüm maden işletmeleri devlet millet ortaklığı ile işletmeye açılacak. 12 maden ocağının onikisi de işletmeye açılacak. Mengen şantiye'ye dönecek, Mengen'de işsiz bir tek genç kalmayacak. Ve her işçi en az 5000 TL maaş alacak” dedi.

Bu maaşın tamamının işveren tarafından verilmeyeceğini vurgulayan Yağcı, İşverenimiz endişe etmesin. İşverenimiz şu an verdiği kadar maaş verecek, üstünü Milli Ekonomi Modelini uygulayan Baba devlet verecek. Merak etmeyin bu memleketin yer altı madenleri tüm Bolu'ya kıyamet sabahına kadar bakar” şeklinde konuştu. Haber Lisesi