Ak Parti Gençlik Kolları, hafta sonu Mengen İlçe Gençlik Kolları'nın ev sahipliği ile YGS'ye girecek öğrencilere moral vermek üzere Gençlik Şöleni” gerçekleştirildi.
AK Parti İl Gençlik Kolları Teşkilatı YGS'ye girecek öğrenci ve ailelerine yönelik moral vermek ve motivasyon sağlamak amacıyla Mengen Kapalı Spor Salonunda Gençlik Şöleni düzenledi.
Şölene Genel Merkez Gençlik Kolları Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Kurtcan Çelebi, MKYK üyesi Orhan Esad Akgün, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, İl Teşkilat Başkanı Metin Soygür, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, ve YGS'ye girecek öğrenci ve aileleri katılırken, İlçe Gençlik Kolları'da Mengen teşkilatını yalnız bırakmadı.
Açılış konuşmasını AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel'in yaptığı programda, Hepimizin bildiği gibi sınav maratonu zor ve yorucudur. Bizlerde bu sınav mataronunu yaşadık ve hala öğrenci da devam etmekte. İşte bu maratonda genç kardeşlerime büyük görevler düşerken, ailelerine de daha öğrencilerimizden daha büyük görevler düşmektedir. Ailelerin olumsuz bir durumda dünyanın sonu olmadığını, sonuç her ne olursa olsun her zaman yanlarında oldukları duygusunu vermeleri gerekmektedir” diyerek hem öğrencilerin hem de ailelerin sınav maratonunda birbirlerine destek olması gerektiğini belirtti.
İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel'in konuşmasının ardından AK Parti Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Mengen İlçe Başkanı Ramazan Uzar'ın da öğrenci ve ailelerin yönelik konuşmaları sonrası Şölen; Rap, Rock ve oyun havası ekiplerinin konserleriyle devam etti.
Doyasıya eğlenen öğrenci ve aileler yapılan organizasyondan dolayı Mengen ilçe Gençlik Kolları'na ve İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel'e bu örnek organizasyondan dolayı teşekkür etti.