Mengen Aşçılık Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulunun Haziran ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı ve Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanı Turhan Bulut'un başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Kaymakamlık Makamı Temsilcisi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Asrak, Belediye Meclisi Temsilcisi Ö.Özgür Özalp, Belediye Encümeni Temsilcisi Şenol Gökdemir, Belediye Temsilcisi Ünsal Karabostan, AİBÜ Aşçılık Meslek Yüksekokulu Temsilcisi Doç. Dr. Nihal Doğan, AİBÜ Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Aylin Akoğlu, Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Temsilcisi Abdurrahman Eraslan, TAFED ve Mengen Aşçılık ve Turizm Derneği Temsilcisi Salih Bozkurt, ASOMDER Temsilcisi Fuat Bayram, AŞPAFED Temsilcisi Mahmut Dolmacı, MAF Temsilcisi Hüseyin Yürekli, TAŞFED Temsilcisi Murat Camgöz, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hakkı Yavuz katıldı.
Gerçekleştirilen toplantıda Festivale yaklaşırken son hazırlıklar gözden geçirildi. Aşçıların Büyük Buluşması 31. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivalimizin özlenen ve beklenen bir festivale dönüşümü için çok önemli projelere imzalarını atacaklarını belirten Federasyon ve Dernekler yeni rekorların kırılacağı ve çok geniş katılımlı bir Festival olması için çok büyük gayret gösterdiklerini belirttiler. Bu güne kadar yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin yapıldığı toplantıda 14 Temmuzda tekrar toplanılmak üzere karar alındı. Haber Merkezi