Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali Düzenleme ve Yürütme Kurulu toplantısı, Festival Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanı Turhan Bulut'un başkanlığında Mengen Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda Taşpakon'u üye derneğimiz Mengen Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Murat Çelen temsil etti. Toplantıya, Kaymakamlık Makamı Temsilcisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci, Belediye Temsilcisi Ünsal Karabostan, Gökşesu Belediye Başkanı Atilla Ateş, Belediye Encümeni Temsilcisi Şenol Gökdemir, AİBÜ Aşçılık Meslek Yüksekokulu Temsilcisi Zuhal Özdemir, ASOMDER Temsilcisi Fuat Bayram, AİBÜ Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Temsilcisi Osman Çavuş, TAFED ve Mengen Aşçılık ve Turizm Derneği Temsilcisi Salih Bozkurt, MAF Temsilcisi Hüseyin Yürekli ve Arif İşeri, Mengen Esnaf Odası Başkanı Burhan Eröz, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Hakkı Yavuz katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Aşçıların Büyük Buluşması 31. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali'nin tarihi ve bütçesi hakkında ön görüşme yapıldı. Taşpakon toplantıda geçen seneden ertelenen festivaldeki projesi olan Büyük Yöresel Lezzetler Buluşması” ile aynı şekilde yola devam edeceğini ve festival tarihine kadar hedeflenen 55 üye dernek sayısı ile 55 Dernek – 55 İl – 55 Yöresel Lezzet– 55.000 Porsiyon sunumunun yaklaşık 2000 metrekare bir alanda yapılacağını açıkladı. Haber Merkezi