2013 Yılı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen Meleklerimiz Gülsün” projesine çeşitli katkılarda bulunan esnafa düzenlenen törenle teşekkür belgeleri takdim edildi.
Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen törene Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Proje Sorumlusu Serpil Ilgaz, Belediye İzcilik Kulübü Üyeleri ve projeye çeşitli katkılarda bulunan hal esnafı katıldı.
Programda ilk olarak Proje Sorumlusu Serpil Ilgaz tarafından projenin içeriklerini anlatan bir açılış konuşması yapıldı.
“Elli ailenin sofrasına mutluluk olduk”
Veren elle alan eli buluşturmak amacıyla böyle bir projeyi başlattıklarını söyleyen Proje Sorumlusu Serpil Ilgaz, Bolu Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan Meleklerimiz Gülsün” projesinde yer alan bu melekler bizim yetimlerimiz, öksüz kalan yavrularımız. Onlar bizim kutsal emanetlerimiz. Biz biliyoruz ki bir yetimin geleceğini inşa etmek aslında kendi geleceğimizi inşa etmektir. Biz bu bilinçle Elini tutmazsan adı yetim kalır” sloganıyla bu projeleri başlattık. Proje kapsamında Bolu Belediyesi İzcilik Kulübü Üyeleri lale soğanları hazırlayarak Bolu halkına satışa sundular. Bu satışlardan elde edilen geliri de projemize bağışta bulundular. Daha sonra ise izci öğrencimiz Metin Karadayı'nın velisinin aracılığıyla hal pazarına gittik. Size geldik projemizi anlattık. Sizde bizlerden yardımlarınızı esirgemediniz. Sizden aldığımız destek ve yardımlarla bir adım daha ilerlemiş olduk. Bu sayede proje dahilindeki elli ailenin sofrasında mutluluk olduk” dedi.
“Projeye katkılarda bulunanlara teşekkürlerimi sunuyorum”
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, Bolu Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz proje ile ilimizde yaşamlarını devam ettiren öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızı belirleyerek ihtiyaçlarının bir kısmını siz değerli hayırseverlerimiz tarafından karşılanmasını amaçlıyoruz. Sağ olsunlar, bu güzel projeleri başlatan Başkan Yardımcımız Emine Davarcıoğlu, Proje Sorumlusu Sepil Ilgaz'a, projeye katkılarda bulunan Belediye İzcilik Kulübü Üyelerimize ve siz değerli yardımsever esnafımıza çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Meleklerimiz gülsün” projesine desteklerde bulunan toplamda 17 ayrı hal esnafına Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından teşekkür belgeleri takdim edilerek hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.