CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu seçim çalışmalarına devam ediyor. Mısırlıoğlu çalışmalarına kurum ziyaretleri ile başladı. Ardından da İzzet Baysal caddesinde bulunan esnaflara ziyaretler gerçekleştirdi. Mısırlıoğlu'na kalabalık bir partili ekibi eşlik ederken, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan da seçmenlerle bir araya geldi. Mısırlıoğlu seçim çalışmalarının ardından ise açıklamalarda bulundu.
Sosyal Sigortalar Kurum ziyareti ve daha sonrasında İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan Becikoğlu İş Merkezi ve ege çarşısını ziyaret eden Mısırlıoğlu 12 mart Çarşamba günü saat 13.00'da genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun miting için Bolu'ya geleceğini vurguladı.
Mısırlıoğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti; Bugün Sosyal Sigortalar kurum ziyareti ve daha sonrasında izzet baysal caddesi üzerinde bulunan becikoğlu iş merkezi ve ege çarşısını ziyaret ettik. Buradaki esnafları ziyaret etme şansı bulduk ve malumunuz seçime 20 gün kala hem çalışmalarımızı hem de bizler ile ilgili beklentilerini değerlendirmiş olduk. Bugün memnuniyet ile görüyoruz ki bize olan teveccüh artmış. Gerek esnafımızdan gerekse burada yaşayan vatandaşlarımız, Mevcut yerel yönetimin yanlışlarından bugüne kadar yapmış olduğu hizmetsizliklerinden dolayı seçmenimizin siyasi partilere olan güveninin azaldığını ama bizleri bugün karşılarında aday olarak gördükleri için de çok ciddi bir memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. ‘Bizler normalde sandığa bile gitmeyi düşünmüyorduk. Oy vermeyi bile düşünmüyorduk ama siyasi görüşümüz ne olursa olsun sadece sizin için size oy vermek için sandığa gidip sizin belediye başkanı olmanız konusunda da gerekeni yapıp vatandaşlık görevimizi yerine getireceğiz' söylemlerini duyuyoruz” dedi.
Genel Başkanlarının Bolu'da yapacağı miting için Bolu Belediyesi'ne ait anons sisteminden yararlanmak için talepte bulunmalarına rağmen kendilerine geri dönüş yapılmaıdğını belirten Mısırlıoğlu, Bugün bir olay yaşadık. Bildiğiniz gibi 12 Mart Çarşamba günü saat 13.00'da genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu miting için Bolu'ya gelecek. Bunu araçlarımız ile sesli olarak anons edip duyuruyoruz. Belediyenin de anons sisteminden yardım istedik. Ödeme kaydıyla belediye anonslarında miting tarihinin ve saatlerinin duyurulması için belediye yetkilileriyle görüşmek istemememize rağmen telefonlarımızı açmıyorlar ve bizlere olumlu yanıt vermiyorlar. Oysa ki AKP ile yapılacak olan tüm çalışmalarda hiçbir bedel alınmadan onlar ile ilgili tüm anonsları belediye yayınlıyor. Bunun ne kadar haksız olduğunu bizlerin ve vatandaşın paralarıyla anons yapıldığını duyarken bizler ücreti mukabilinde bu hizmeti göremiyoruz. Bolu halkının da bunu duymasını ve bilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.