Mehtap Özcan Mısırlıoğlu bugün ‘vatandaşla yüzyüze' programı çerçevesinde Sümer Mahallesinde çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Mısırlıoğlu Burada mahalle sakinleri ile görüşüyoruz, onların düşüncelerini alıyoruz ve tabiî ki Belediye'den beklentilerini de dinliyoruz. Sümer Mahallesinde özellikle bulunduğumuz sokaklarda yol genişletme çalışmaları yapıldı ve buradaki vatandaşlar, yol çalışmalarında ciddi mağduriyetleri olduğunu dile getirdiler” dedi. Boluspor'la ilgili de açıklamalarda bulunan Mısırlıoğlu, Boluspor'la ilgili kalıcı pprojeler üreteceklerinin altının çizdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi temposunu her gün artırarak devam ediyor.
“Vatandaşla yüzyüze”
Sümer Mahallesi'nde seçim çalışmalarına devam eden CHP Bolu Milletvekili Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Mısırlıoğlu, ‘Vatandaşla yüzyüze' adını verdiğimiz bir program yürütüyoruz. Bu program çerçevesinde hemen her Bolulu vatandaşımızla yüzyüze gelerek tanışıyor, belediye ile ilgili şikâyetlerini ve yeni dönem beklentilerini dinliyoruz. Bütün vatandaşlarımıza ulaşamayabiliriz, ancak buluştuğumuz vatandaşların beklentileri genelde o mahallenin lokal sorunlarını belirlememize önemli dayanak tespit ediyor” dedi.
“Yola terk yapılacaksa vatandaşa bedeli ödenmeli”
“21. Yüzyılda yaşıyoruz, yollarımız tabiî ki genişletilmeli vatandaşımızın hizmetine de açılmalı. Bunlar yapılırken de vatandaşımızın mağduriyetinin minimum tutulması, yerel yönetim açısından son derece önemli. Bizler bu şekilde düşünüyoruz. Ama görüyoruz ki yola terki yapılan vatandaşlarımızın gönül rızasının alınmadığını üzülerek tespit ediyoruz. Yola terklerin üstünkörü vatandaşa sorulmadan ve baskı ile gerçekleştirildiğini görüyoruz. Bu kamulaştırmaların yasalara ve usullere uygun yapılması gerekirdi. Buradaki vatandaşlarımızın bir baskı olduğunu ifade ettiler. Bizler tabi bu sorunla birçok mahallede karşılaşıyoruz. Bu tamamen belediyenin bakış açısı ile alakalı. Burada tabii ki belediye yolu genişletmeli çalışmalar yapmalı ama bunu yaparken de vatandaşın mağduriyetini gidermeli gönül rızası alınmadan belli bir bedeli ödenmeden bu işlemlerin yapılmaması gerektiğini bizler vatandaşa söylüyoruz” dedi.
BOLUSPOR SİYASET ÜSTÜ BİR KURUMDUR
“Boluspor için günü birlik değil, kalıcı çözümler üreteceğiz”
Açıklamasının sonunda Boluspor'la ilgili yaptığı açıklamaları detaylandıran Mısırlıoğlu, Dün Boluspor ile ilgili bazı açıklamalar yapmıştım. Buna ilave bir şeyler daha söylemek istiyorum. Biz ana caddelerimiz ve sokaklarımızdaki ücretli otoparkı uygulamasını kaldırma sözünü vatandaşımıza verdik. Bu sözü verirken düşüncemiz vatandaşımızın ekonomisini düşünmekten kaynaklanıyor. Bolu gibi küçük şehirde saatine 3 liralık rakamın çok olduğunu bilerek ifade etmiştik. Evet, Boluspor' un bu ücretli otoparklardan kısmi de olsa bir gelir elde ettiğini biliyoruz. Amacımız elbette Boluspor'un gelir kaynaklarını kısıtlamak değil. Boluspor bizim markamız Boluspor bizim değerimiz. 1965 tarihinden bu yana bizim gururumuz. Şunu da net bir şekilde söylemeliyim; Boluspor benim yönümden çok önemli. Benim dedem İbrahim Mısırlıoğlu Boluspor kulüp başkanlığı yapmış, gerçekten Boluspor için ciddi bir mücadeleler vermiş bir aileyiz. Boluspor'un süper ligde ki en önemli sezon başarısı dedemin başkanlık yaptığı dönemdir. Bu anlamda bizim Boluspor'u düşünmeden hareket ettiğimiz düşüncesi doğru değildir. Vatandaşımızı da düşüneceğiz Boluspor'umuzu da düşüneceğiz” ifadelerini kullandı.
“Boluspor'a benzinlik alanı tahsis edeceğiz&rd