CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Mısırlıoğlu, seçim çalışmalarına Çıkınlar Mahallesi'nde devam etti.
Çıkınlar Mahallesi'nde her kapıyı çalan Mısırlıoğlu'nu vatandaşlar ‘Mehtap kızımız gelmiş' diyerek karşıladılar. Mısırlıoğlu ise bu sevgiden çok memnun olduğunu ve vatandaşların kendisine olan ilgi ve alakasına layık olmak için çok çalışacağını ifade etti.
Çıkınlar'ın en eski mahallelerden biri olduğunu ifade eden Mısırlıoğlu, Bu mahalle, en eski mahallerinden biri; ama atıl bir vaziyette kalmış. Bu mahallede bizimle birlikte ciddi bir değişim olacak. Her mahalle kendine öz modern ve sosyal imkanlarıyla birbirine eşit olacak” diye konuştu.
Mısırlıoğlu, Çıkınlar Mahallesi'nde doğalgazın halen gelmemiş olmasının ciddi bir problem olduğunu söyleyerek, Çevre düzenlemesi adına hiçbir şey yapılmamış. Biz her zaman söyledik. Park alanları çoğaltılacak; çocuklar ve ev hanımları evde oturup sıkılmaktan kurtulacak. Her mahallede olduğu gibi toplu taşıma sıkıntısı var, bu ciddi bir şekilde ortada. Vatandaşın en çok dert yandığı konu ise sefer sayılarının az olması ve toplu taşıma araçlarının doğru kullanılmaması. Toplu taşımada çeşitlilik getireceğimizi, büyük otobüsler haricinde küçük dolmuşları da şehir trafiğine sokacağımızı ve özellikle merkeze uzak olan bölgelere sefer sayılarını artıracağımızı ifade etmiştik. Bu gün burada vatandaşlarımızla bu konuları paylaşma fırsatı bulduk. Gelen tepkiler çok güzel, iyi bir şekilde teveccüh alıyoruz. Biz de bu güvene laik olmak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.