Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz, seçim çalışmaları kapsamında Mudurnu'da köy ziyaretlerini sürdürdü. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz da Mehmet Emin Güz'e destek olmak için seçim çalışmalarına katıldı.

7 Haziran seçimleri öncesinde dur durak bilmeden çalışan, köy köy, mahalle mahalle gezerek vatandaşlardan destek isteyen Mehmet Emin Güz Mudurnu'nun köylerine giderek destek ve dua istedi. Ak Parti Mudurnu teşkilatları ile birlikte sahada çalışan Güz, Çepni, Samsaçavuş, Hacimusalar, Bulanık, Yazılar, Çavuşderesi ve Güveytepe köylerine giderek destek ve dua istedi. Seçim broşürlerini dağıtan Mehmet Emin Güz, Bu bölgenin evladıyım. Sizin içinizden yetiştim. Kartların üzerindeki telefonlardan bana oğlunuz gibi ulaşabilirsiniz. İnşallah 8 Haziran'dan itibaren ülkedeki istikrar ve güven ortamını hep birlikte sürdüreceğiz” dedi.

MEHMET EMİN GÜZ'E DESTEK OLMAYA GELDİM

Seçim çalışmalarına destek olmak için Ankara'dan gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Mudurnu'ya giderek Mehmet Emin Güz'e destek verdi. Mehmet Emin Güz ile birlikte kapı kapı dolaşan Yılmaz, vatandaşlardan destek istedi. Mehmet Emin Güz'ün TBMM'ye gideceğini söyleyen Yılmaz, Mehmet Emin beyle siyasetten önce tanıştık. Dostluğumuz çok uzun zamandır var. Çok güzel çalışmalar yaptık. Bolu'ya ve ilçelerine pek çok hizmet götürdük. Mehmet Emin Bey'e moral ve destek vermek istedim. Bu nedenle seçim çalışmalarına katıldım” dedi.

MUDURNU HİZMETLERDEN FAYDALANMAYA DEVAM EDECEK

Mudurnu'nun değişim ve dönüşümden etkilenerek hizmet kalitesinin arttığını ifade eden Mehmet Emin Güz, Bilindiği gibi Mudurnu'da geçtiğimiz yıllarda yaşanan sel felaketi ile halkımız büyük zarara uğradı. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' politikası ile siyaset yapan Ak Parti, Mudurnulu vatandaşlarımızın doğal afetlerden etkilenmesinin önüne geçmek için taşkınla mücadele çalışması başlattı. Bolu'da 2003-2014 yılları arasında taşkınla mücadele kapsamında önemli çalışmalara imza atıldı. İl genelinde 27 tane dere ıslah tesis yapılırken, Mudurnu'da ise Mudurnu çayı ile birlikte delice köyü, gölcük köyü tekirler ve Taşkesti mahalleleri, Karataş Köyü ve Yeğendere köylerinde taşkın koruma tesisleri yapıldı. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini ön planda tutan Ak Parti hareketi insana hizmet felfesesi ile siyaset yapmaya devam edecektir” diye konuştu. Haber Merkezi