Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz, Bolu'ya yapılan sağlık yatırımlarından Mudurnu'nun faydalanamadığını, CHP'li Mudurnu Belediyesinin sağlık yatırımlarına engel olduğunu söyledi.

7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Mudurnu'da vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Emin Güz, köy köy gezerek destek istedi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Mehmet emin Güz, Mudurnu'nun değişim ve dönüşümden nasibini aldığını belirtti. Mudurnu'da yapılan çalışmaları özetleyen mehmet Emin Güz, ülkedeki istikrarın sürmesiyle birlikte hem Bolu'nun hem de Mudurnu'nun hizmet kalitesinin artacağını söyledi.

“SAĞLIK HİZMETLERİNE ENGEL OLUYORLAR”

Ak Parti İktidarının son 13 yılda Bolu'da 117 Milyon TL'lik Sağlık yatırımı yaptığını, Mudurnu'ya yapılacak Devlet Hastanesinin siyasi amaç güdülerek CHP'li,ler tarafından engellendiğini söyleyen Mehmet Emin Güz, Bilindiği gibi sağlık alanında devrim niteliğinde çalışmalar yapan Ak Parti İktidarları, Mudurnuluların da bu hizmetlerden faydalanması için 15 yataklı ilçe Devlet Hastanesinin projesini çıkarttı. Ancak muhalefet partisi temsilcileri siyasi amaç güderek sağlık bakanlığı tarafından belirlenen araziyi yeşil alan statüsüne alarak projeye engel olmuşlardır. Ak Parti iktidarının Mudurnu'ya yapacağı hastane'den sadece Ak Partililer değil, tüm vatandaşlarımız yararlanacaktır. Vatandaşların modern bir hastanede sağlık hizmetini almasını engelleyenler bu tutumlarının hesabını vatandaşlara nasıl vereceklerdir? Son 13 yılda Bolu'da 117 Milyon TL'lik sağlık yatırımı yapan Ak Parti İktidarı, ilçeleri Devlet Hastaneleriyle donatmış ve sağlık kalitesini yükseltmiştir. Mudurnu'lu vatandaşlarımızın modern hastaneden faydalanmaları için 1 konuşan, 2 çalışan milletvekili değil, 3 çalışan milletvekilini Ankara'ya göndereceklerinden eminiz” diye konuştu. Haber Merkezi