AKP Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz'ın, TBMM'de düzenlediği basın toplantısı sırasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik ifadelerine MHP İl Başkanı Mehmet Aydın'dan sert tepki geldi. Aydın yaptığı açıklamada, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye aynaya bakın” diyen Sayın Korkmaz; siz de sözde değil özde hazretleri”ni görmek istiyorsanız Kur'an-ı Kerim'e bakın. Hazır Kur'an elinizdeyken de hırsızlık ve yolsuzluğa ortak olanların veballerine bakın” dedi.

MHP İL Başkanı Mehmet Aydın'dan, AKP Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz'a tepki geldi. Korkmaz TBMM'de basın toplantısı düzenlemiş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik çeşitli ifadeler kullanmıştı.

Aydın yaptığı açıklamada, Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde AKP Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz talihsiz bir açıklama yapmış, haddini aşarak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye hakaret etmiştir. İmralı'daki bebek katiline Sayın” diye hitap eden bir genel başkana sahip siyasi partinin mensuplarının da; hayatını milletine, devletine adamış bir ülkü devinden bahsederken yakışıksız kelimeler kullanmasına şaşırmamak gerekir. Zira AKP; terör örgütlerini dost, Türkiye sevdalılarını düşman edinmeyi prensip edinmiştir” dedi.

“KENDİSİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Korkmaz'ı kullandığı kelimeler nedeniyle kınadığını belirten Aydın, Türkiye'mizde son 12 yılda birçok alan gibi siyaset de kirletilmiştir. AKP iktidar hırsı ile tarihimizi, dilimizi, milli değerlerimizi siyasi entrikalarına alet etmiş, gündemi değiştirmek ve algı oyunları yaratmak için her fırsatta milli duygularımızla oynamıştır. Genel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde de koltuğunu bırakmak istemeyen bazı vekiller gündeme gelebilmek için bu gibi siyasi oyunlar peşine düşebilir. Her ne kadar İbrahim Bey'in bu tavrını basit siyasi bir hamle olarak görüyorsak da Genel Başkanımıza sarf ettiği çirkin kelimeler için kendisini şiddetle kınıyoruz. Korkmaz bu çirkin yakıştırma için Genel başkanımızdan ivedilikle özür dilemelidir” ifadelerini kullandı.

“KUR'AN-I KERİM'E BAKIN”

Korkmaz'ın Kur'an-ı Kerim'e bakmasını öneren Aydın, Hazret kelimesinin anlamına bakmak için bizleri Türk Dil Kurumu Sözlüğünü okumaya davet eden Korkmaz'a biz de diyoruz ki; ‘hazır sözlüğü elinize almışken hırsızlık ve yolsuzluğun kelime anlamlarına da bakın ve partinizin diğer vekillerine de yüksek sesle okuyun lütfen' Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye ‘aynaya bakın' diyen Sayın Korkmaz; siz de sözde değil özde ‘hazretleri'ni görmek istiyorsanız Kur'an-ı Kerim'e bakın. Hazır Kur'an elinizdeyken de hırsızlık ve yolsuzluğa ortak olanların veballerine bakın. Söylediğim gibi genel seçimler yakın. Biz eminiz ki çok yakında Türkiye'nin umudu Türk Milliyetçileri bu gidişata dur diyecek ve din maskesiyle, oy satın alanlara hadlerini sandıkta bildirecektir” diye konuştu. Haber Merkezi