MHP İl Başkanı Mehmet Aydın milletvekili olacağı yönünde çıkan haberleri kesin bir dille yalanlarken, basın kuruluşlarında MHP'nin adayı denilerek gündeme getirilen isimlere itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı. Aydın, Kimse merak etmesin MHP günü ve zamanı geldiğinde Milletvekili adayını teşkilatları vasıtasıyla kamuoyu ile paylaşacaktır” dedi.

"ADAY DEĞİLİM"

MHP Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, adaylığından seçimdeki beklentisine kadar birçok konuya yanıt verdi. Mehmet Aydın, aday adayı olacağı yönündeki dedikoduları yalanlayarak, Ben şuan görevimin başındayım. Milletvekili adayı olmayacağım. Şuan partimize yapılan müracaatları değerlendiriyoruz. Benim aday olup olmamam önemli değil. Önemli olan MHP'nin başarısıdır” dedi.

“TEŞKİLAT AÇIKLAR, KAMUOYU ÖĞRENİR”

Basın kuruluşları tarafından MHP'nin muhtemel adayları denilerek yapılan haberlere de değinen İl Başkanı Aydın, AKP'nin tek parti iktidarı özlemi içerisinde yeni bir seçime giriyoruz. Diğer partilerde de olduğu gibi MHP'de en güçlü adayıyla seçimlere girmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut durumda MHP'nin durumu çok önemli. Siyasi rakiplerimiz bu durumun bilinci içerisinde. Üzülerek ‘Biz nerede hata yaptık, vatandaş neden bizlerden uzaklaştı' diye düşünmesi gerekenler, kendilerine yakın basın mensupları aracılığıyla MHP'yi nasıl karıştırabilirizin derdine düşmüşler. Her gün bir isim MHP'nin adayı diye yazılıyor, çiziliyor. MHP teşkilatları olarak bu haberleri görünce gülüyoruz. Ancak kamuoyunda algı oluşturulmak istendiğinin de farkındayız. Kimse merak etmesin MHP günü ve zamanı geldiğinde Milletvekili adayını teşkilatları vasıtasıyla kamuoyu ile paylaşacaktır” ifadelerini kullandı.

“BU SEÇİMDE BİR VEKİL KESİN”

Aydın, 1 Kasım'daki seçimde bir milletvekili çıkaracaklarını iddia ederek, 1 Kasım'da bir milletvekili çıkaracağız. Bu seçimde 5 bin oy Ak Parti'den, 5 bin oy da CHP'den, MHP'ye geçiş olacak. 7 Haziran seçimlerinde aldığımız oy ortada. Üzerine 10 bin oy daha ilave geldiğinde Bolu'da milletvekili çıkarmamız için hiçbir neden yok” dedi. Haber Merkezi