MHP İl Başkanı Mehmet Aydın yeni yönetimini kamuoyuna tanıttı. Yeni Yönetimde kadın üye sayısına dikkat çeken Aydın, bugüne kadar MHP'nin erkek partisi olarak tanındığını söyleyerek, bunu değiştirmeye karar verdiklerini belirtti. Aydın, partide kadın üye sayısını da arttıracaklarını ifade ederek, yönetimde kadın üyelerle birlikte daha fazla proje ile Bolu'da ses getireceklerini söyledi.
MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yeni yönetimi ve aldıkları kararları kamuoyuna açıkladı. Seçimlerde her ne kadar yüzde 10 oy oranıyla başarısız gibi gözükseler de Bolu'da önemli bir yol kat ettiklerini ifade eden Aydın, yeni yönetimde göreve getirilen kadın üyelere dikkat çekti.
KADINLARLA GÜZEL BİR SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTIK”
Şükrü Gülez'in Belediye Başkan Adayı olmasından dolayı boşalan İl Başkanlığını 25 Aralık'ta devraldığını söyleyen Aydın Bu süreçte 30 Mart seçimlerine İl Başkanı olarak girdim. MHP her ne kadar yüzde 10 oy alıp başarısız gözükse de, biz MHP olarak Bolu'da şunu başardık. İlk defa topyekûn birlik beraberlik içinde, bilhassa Kadın Kolları'na teşekkür ediyorum. İlk defa MHP'de milliyetçi kadınlarla güzel bir seçim çalışması yaptı. Merkez ilçem olsun, Gençlik Kolları olsun son derece birlik beraberlik içinde bir seçim çalışması yaptık. Kadın Kollarımın bunda emeği büyüktür” dedi.
KADINLARIN ÖNEMİNİ GENEL MERKEZE ANLATTIK”
Seçimlerden sonra Genel Merkezle istişareler yaptıklarını ifade eden Aydın, bayanların partideki önemini Genel Merkeze anlattığını belirtti. Aydın Bolu'da bayanlarla ilgili projelerimizi arttırırsak daha faydalı olacağımızı düşündük. Daha önceden Şükrü Gülez Bey'in yönetimiyle çalıştık, hepsinden memnunum Allah razı olsun. Genel Merkezimizin inisiyatifi doğrultusunda yönetimimizi daha dinamik hale getirmek için fikir alışverişinde bulunduk. Bize sağ olsunlar İl Başkanlığı yetkisi verdiler. Öncelikle yönetimimizi dinamik hale getirmeyi düşündük. Bunun yanında yönetimimizde bayanlara daha fazla yer vermeye karar verdik. Yapmış olduğum istişareler ve çalışmalar neticesinde yönetimimizdeki bayan sayısını arttırdık. Bolu'da daha iyi bir çalışma yapabilmemiz için MHP'yi daha iyi yerlere getirebilmemiz için hep beraber aktif, güzel bir yönetim oluşturduk. Yeni arkadaşlarım da kırmadılar” diye konuştu.
MHP'Yİ DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERDİK”
Bugüne kadar MHP'nin erkek partisi olarak bilindiğini ve tanındığını da söyleyen İl Başkanı Mehmet Aydın, MHP erkek partisi olarak tanınır biz bunu değiştirmeye karar verdik. Yeni arkadaşlarımızın hepsi vizyon sahibi, kariyer sahibi. Hepsi Bolu'da bildik, tanınan ve sevilen insanlar. Hapsine teşekkür ederim. Bu yönetim içerisinde görevlendirmeler yaptık kendi aramızda. Görevlendirmeler neticesinde bir divan oluşturduk. Arkadaşlarımızla bundan sonra çok daha farklı ve güzel işlere imza atacağız” diye konuştu.
Aydın daha sonra 34 üyeden oluşan yeni yönetim kurulunun özellikle 14 yeni üyesini ve kadın üyeleri tek tek basına tanıttı.