MHP İl Başkanı Mehmet Aydın, Vali Ahmet Zahteroğulları'nın merkeze alınmasının ardından yaptığı açıklama ile, AKP iktidarının istikrarsızlığına bir önek olduğunu belirtti. Aydın yaptığı açıklamada, Valimiz Ahmet Zahteroğulları'nı daha bir yıl olmadan görevden alan AKP yönetimi yine bir istikrarsızlık örneği göstermiştir” dedi.

HABER MERKEZİ

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulu'nun yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Merkeze alınmasına bir tepki de MHP İl Başkanı Mehmet Aydın'dan geldi. Son yapılan atamalarla AKP iktidarının istikrarsız yönetim anlayışına bir örnek olduğunu belirten Vali aydın, Her ortamda istikrar politikalarıyla övünen AKP hükümeti, son yapılan vali atamalarıyla tam bir istikrarsızlık abidesi olmuştur. Bolu'ya son zamanlarda yapmış olduğu hizmetler ve Bolu'nun turizm kenti olma yolunda büyük adımlar atmasında büyük katkıları olan gelmiş geçmiş en iyi devlet adamı Valimiz Ahmet Zahteroğulları'nı daha bir yıl olmadan görevden alan AKP yönetimi yine bir istikrarsızlık örneği göstermiştir” dedi.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ BEDEVİ MANTIĞI İLE YÖNETİLEMEZ”

Yaşanan görev değişikliğinin hatalı bir karar olduğunu belirten İl Başkanı Aydın,

Bolu için ne zaman iyi şeyler yapan birileri elini taşın altına koymaya kalksa, gerici ve bağnaz zihniyet engel koymakta yada önünü kesmektedir. Ahmet Zahteroğulları, son zamanlarda tanıdığım en iyi devlet adamı profilidir. Partizanlığı hiçbir zaman pirim vermeyip, Bolu için en iyisini isteyen en güzelini yapmaya çalışan devlet adamıdır. Bolu için bu görev değişikliği son derece hatalı olmuştur. AKP Hükümeti bugüne kadar ekonomi, sosyal işler, iskan, sağlık v.b. her konuda elini yüzünü bulaştırdığı gibi devletin çalışan bürokratlarını da değirmen gibi öğütmeye devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti bedevi mantığı ile yönetilemez” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi