Hafta sonu yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongresi için Gerede'den çıkan adayın ardından mevcut İl Başkanı Mehmet Aydın da aday olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Aydın Bolu'ya milletvekili kazandıran bir il başkanı olmak üzere aday olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongresi için Gerede'den çıkan adayın ardından mevcut İl Başkanı Mehmet Aydın da aday olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Mehmet Aydın Bolu'ya bir milletvekili kazandıran bir il başkanı olmak üzere aday olduğunu söyleyerek, 430 Merkezde, 170 de ilçelerde olmak üzere 600 delegenin oy kullanacağını belirtti.

Mehmet Aydın yaptığı açıklamada Ben ortaokul çağlarımdan beri Ülkücü Hareket davasına gönül vermiş ülkü ocaklarında büyümüş birisiyim. Ben bu hareketin beşiğinde doğdum eşiğinde ölmeye hazır ülkücü neferim. 1999 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra Turgutlu Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde Harita mühendisi olarak çalıştım. 2010 yılında çalıştığım kurumda istifa ederek özel sektöre atıldım. Aktif siyaset hayatımı, siyasi arenada ülkücü hareketin tek temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi'nde başladım. Önce il yönetiminde daha sonra Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli'nin emri ve büyüklerimin teveccühü ile il başkanı olarak atandım. Halen İl başkanlığı görevimi sürdürmekteyim” dedi.

“ÇALIŞMA PROGRAMLARIMIZ HAZIR”

Aydın il Başkanlığı görevine seçilmiş olarak devam etmek istediğinin altını çizerek, Görev yaptığım süre içinde büyüklerimden aldığım bayrağı yere düşürmedim. MHP İl Başkanlığı görevinde bulunduğum süre içinde görevimi en iyi şekilde yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Amacımız ülkücü hareketi daha ileri götürmek ve başarılı kılmaktır. Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli'nin dediği gibi '2015 yılı bizim yılımız olacak, Türk Milletinin fetret devrinin sonu olarak tarihe geçecektir.'

Gençliğimizi tecrübe ile birleştirerek, daima ben değil biz diyerek ortak akıl tesisi ederek çalışacak yönetim ilkelerimizi bu şekilde uygulayarak iktidara yürüyeceğiz. Kararlılığımız Türk Milletinin bekası için gece gündüz çalışmaktır. Şu an partimin çalışma programı, Bolu'da seçim stratejimiz ve planlarımız hazırdır. Dört yıl sonraki yerel seçimlerde tüm ilçelerimizde ve Bolu merkezde başarılı olmak için stratejimiz, çalışma programlarımız hazırdır.

Bolu'da ülkücü hareket bünyesinde birliğin, bütünlüğün kardeşliğin iktidar olması için 8 Şubat 2015 tarihindeki İl Başkanlığı kongresinde tekrar il başkanı adaylığımı huzurunuzda açıklıyorum. Bolu'da milletvekili seçtiren bir il başkanı olmak istiyorum. İl başkanlığına adaylığımla ilgili basın açıklamamı katılan siz basın mensupları ve ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi