Orman Su İşleri Bakanlığı ile Memur-Sen arasında düzenlenen iş birliği protokolü ile Türkiye'nin 81 ilinde Memur-Sen, ‘Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanı' oluşturmak adına ‘Bir Milyon Üye için Bir Milyon Fidan' dikimi kapsamda ilimizde de 8 bin fidan toprakla buluştu.

Dağkent Mevkii'nde düzenlenen fidan dikim programına Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Koçak ve Memur-Sen üyeleri katıldı.

“8 BİN ADET FİDAN DİKİMİ İÇİN TOPLANMIŞ BULUNMAKTAYIZ”

Dikim başlamadan önce hatıra ormanı hakkında bilgiler veren Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Koçak, Bugün Memur-Sen Temsilciliği olarak burada Kurucu Genel Başkanımız rahmetli Mehmet Akif İnan adına oluşturduğumuz hatıra ormanı için fidan dikimi için toplanmış bulunmaktayız. Öncelik ve özellikle şunu ifade ediyoruz ki 2015 Dünyasında gerçekten doğal zenginliklerin azaldığı bir dönemde bizler Memur-Sen olarak üyelerimizin menfaatini düşündüğümüz gibi Dünya insanlığının geleceğini de düşünüyoruz. Bu anlamda hem Kurucu Genel Başkanımızın adını yaşatmak hem de manevi zenginliklerimize doğal zenginliklerimize sahip çıkmak için bugün burada Memur-Sen Bolu İl Temsilciliği olarak üye sayımız olan 8 bin adet fidan dikimi için toplanmış bulunmaktayız. Bundan sonra da burada inşallah Memur-Sen üyelerinin dikili fidanları olacak. Bolumuza ve ülkemize hayırlı olsun diyorum. Bu anlamda programın başından itibaren desteklerini bizden esirgemeyen Orman Bölge Müdürü Yusuf Bey'e teşekkür ediyorum” dedi.

“BU TÜR ORGANİZASYONLARI ÖNEMSİYORUZ”

Orman, ağaç sevgisini geliştirmek, yaygınlaştırmak maksadıyla farkındalık oluşturması adına bu tür organizasyonları önemsediklerini söyleyen Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, Bizlerde Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü ve Memur-Sen Konfederasyonu arasındaki bir protokolle birlikte bu hatıra ormanlarını Türkiye geneline icra ediyoruz. Bu anlamda orman, ağaç sevgisini geliştirmek, yaygınlaştırmak maksadıyla farkındalık oluşturması adına bu tür organizasyonları önemsiyoruz. Bu bağlamda bugün de burada Memur-Sen üyeleri ile birlikte inşallah buradaki hatıra ormanını birazdan icra etmiş olacağız. Ben ülkemize, Bolumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Programın devamında Memur-Sen Bolu İl Temsilciliği tarafından Dağkent Mevkii'nde bulunan alanda, Kurucu Genel Başkan adına ‘Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanı' oluşturuldu. Üyeler 8 bin adet fidanı toprakla buluşturdu. Haber Merkezi