Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından organize edilen birlik beraberlik ve kaynaşma çayında veliler ve öğretmenler hoş saatler geçirirken eğlenmeyi de ihmal etmedi.

Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokulu okul aile birliği tarafından Köroğlu sofrasında kaynaşma çayı düzenlendi. İlginin ve katılımın oldukça yüksek olduğu programa Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu Müdürü Ersin Aynal, öğretmenler ve veliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Mehmet Akif Ersoy ilk ve Orta Okul Müdürü Ersin Aynal, Düzenlenen kaynaşma çayında organizasyonu gerçekleştiren Okul Aile Birliği yönetimine ve emeği geçen öğretmen ve öğrenci velilerimize ,ayrıca desteğini esirgemeyen Bolu esnafına teşekkür ediyorum” dedi. Aynal Bu sene okulumuz il genelinde TEOG sınavında birinci oldu. Bu başarı bizler açısından gurur vericidir .Öğrencilerimizin okulumuza getirdiği başarıda öğretmen ve velilerimizin ortak katkısı vardır .Okulunu her daim sahiplenen bu kadar değerli insanlar olmaya devam ettiği müddetçe başarılarımızın sayısı da artmaya devam edecektir” dedi

Okul Aile Birliği Başkanı Melike Yücedağ, 2003 yılında eğitim ve öğretime başlayan okulumuz kısa süre içerisinde övünülecek başarılara imza atmıştır. Bize düşen görev bu başarıların devamlılığını sağlamaktır. Gönüllülük esasıyla çalışan birliğimiz ;okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemek ,okulun ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaktadır” dedi. Yücedağ ayrıca, Böyle fedakâr öğretmenler, veliler ve okul yönetimine sahip olduğumuz için üstesinden gelemeyeceğimiz, aşamayacağımız problem olmadığına inanıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise yaptığı konuşmada, Bu tür organizasyonlar ile velilerimizin kendi arasındaki diyalogun arttığını görüyorum. Bir taraftan da veli okul yönetimi arasındaki ilişkiler sağlamlaşıyor. Buda çocuklarımızın başarısına yansıyor. Aranızdaki uyum ve ortak amaca koşmanız okul müdürümüzün bahsettiği başarının gelmesini sağlamıştır. Bu başarı gurur vericidir ve sevindiricidir. Eski bir eğitimci olarak çocukları çok seviyorum, çocukların geleceğimiz olduğunu biliyorum. Siz annelerimiz sayesinde hem ailelerimizin hem de çocuklarımızın geleceği parlak olacaktır. Birliktelikleriniz devam etsin. Bizde her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Birbirinden güzel hediyelerin çekilişle sahiplerini bulduğu kaynaşma çayında veliler ve öğretmenler müzisyen Hakan'ın ezgileriyle neşelendiler. Haber Merkezi