07 Nisan Pazartesi günü başlayan İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantıları Cuma günü gerçekleşen oturumla sona erdi. Son oturumda yine yoğun gündem vardı.
Yaşar Yüceer Başkanlığında gerçekleşen İl Genel Meclisi Nisan Ayı toplantılarının son oturumunda ilk olarak Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Dörtdivan İlçesi Merkez Mahallede bulunan, tapunun 1683 parsel nosunda kayıtlı 525 m2.'lik taşınmazın Jandarma Genel komutanlığına tahsis edilmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapor görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda ayrıca ilimizin coğrafi şartlarının en iyi şekilde değerlendirmesi maksadıyla, Arkut Dağı kayak merkezi ile ilgili meclis üyelerine bir sunum yapıldı.
Toplantıda gizli oylama sonucu, Babas Kaplıca Birliği, Birlik Meclisinde İl Özel İdaresine görev yapmak üzere asil üye olarak; Vedat Özkan, Ahmet Uzun, Yaşar Yüceer, Erol Özak, Osman Cabgu ve Dursun Fidan yedek üye olarak ise; Sezai Çavdar, Mustafa Bayraktar ve Mümtaz Altınbaş'ın seçilmesine, Sarot Kaplıca Birliği, Birlik Meclisinde İl Özel İdaresine görev yapmak üzere asil üye olarak; Vedat Özkan, Ahmet Uzun ve İsmail Akman, yedek üye olarak ise; Erol Özak ve Dursun Fidan2ın seçilmesine karar verildi.
Son oturumda, İlimiz Merkez İlçe Aşağıkuzören köyüne içme ve kullanma suyu olarak isalesi öngörülen Güvez deresi (Büyük dere) su kaynağının tahsis edilmesi ile ilgili Çevre ve Sağlık Komisyonundan gelen rapor görüşülüp onaylanırken, Göynük İlçesi, Himmetoğlu köyü, Sokaküstü mevkiinde tapunun 111 ada, 1 parsel nosunda kayıtlı taşınmaz için hazırlanan konut dışı kentsel çalışma alanı, Akaryakıt + LPG istasyonu amaçlı 1/1000 ölçekli uygulama imar planının onanmasına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen raporda meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.
İl Özel İdaresinde çalışan memur personele sosyal denge tazminatı verilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen raporunda karara bağlandığı mecliste, İlimiz, Merkez İlçe Paşaköy mahallesi tapunun 1728 parsel numarasında kayıtlı 10.164,00m2.'lik taşınmazın Temel Eğitim Alanı” olarak tahsisi ile ilgili imar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen rapor,
Mudurnu Köylere Hizmet Götürme Birliğine 100.000.00 TL. ödenek aktarılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapor oy birliği ile kabul edildi.
Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Merkez ilçe Paşaköyü mevkiinde tapunun 1 nolu parselinde kayıtlı 7547 m2.lik taşınmazın Ortaöğretim Eğitim Alanı olarak tahsis edilmesi konusu oy birliği ile Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna havale edilirken, toplantıda Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Merkez ilçe Çıkınlar mahallesinde bulunan tapunun 2672 ada, 1 parsel nosunda kayıtlı 1963 m2.lik taşınmazın Eğitim Alanı olarak tahsisine karar verildi.
Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Merkez ilçede bulunan iş merkezindeki Z-02, Z-03 ve Z-04 nolu dükkanlar İl Müftülüğüne 1 yıl müddetle tahsisli olup, tahsis süresi dolduğundan bu sürenin uzatılması talebi Plan ve Bütçe komisyonuna havale edildiği toplantıda son olarak İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantılarının 05 Mayıs Pazartesi günü saat 10:002da başlamasına karar verilerek toplantı sona erdi.