05 Mayıs 2014 Pazartesi günü başlayan İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantıları sona erdi. Toplantıların son gününde 8 madde görüşülerek karara bağlanırken, Haziran ayı toplantılarının 02 Haziran Pazartesi günü başlaması kararlaştırıldı.
Yaşar Yüceer Başkanlığında hafta boyunca süren İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantıları sona erdi. 8 maddenin görüşülüp karara bağlandığı son toplantıda ilk olarak ilimiz merkez ve diğer ilçelerin ihtiyacı olan içme suyu borularının alınabilmesi için ödenek aktarımına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapor görüşüldü. Meclis üyelerinin oy birliği ile raporun kabul edilmesinin ardından oy çokluğu ile İl Genel Meclisinin Temmuz Ayı'nda tatil olması kararlaştırıldı.
Son toplantıda ayrıca İl Özel İdaresinin 2013 Mali yılı Gelir-Gider Kesin Hesap Cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen raporu oy birliği ile kabul eden meclis üyeleri, Mudurnu köylerine içme suyu deposu ve istinat duvarı yapımında kullanılmak üzere 100 bin TL aktarılmasını da onayladı.
İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantılarının son oturumunda İl Özel İdaresi ile Bolu Belediyesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek işler için protokol yapılması konusu da ele alındı. Konu oy çokluğu ile kabul edilirken, Bol-Öztur A.Ş'de İl Özel İdaresi Tüzel Kişiliğinin gerçek kişi temsilcisi seçimi de yapıldı. Meclis üyeleri oy birliği ile Vali Ahmet Zahteroğlulları'nı temsilci olarak seçti.
Göynük Egemenlik İlköğretim Okulunun ikili eğitimden tekli eğitime geçmesi önergesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildiği toplantıda son olarak İl Genel Meclisi Haziran Ayı toplantılarının 02 Haziran Pazartesi günü saat 10:00'da başlamasına karar verildi.