Bolu'nun turizm şehri olması için atılan en önemli adımlardan biri olan Narven Termal Kasaba hızla yükselmeye devam ederken, bir hayalin gerçekleşmesine vesile olan İl Genel Meclisi'nin eski ve yeni üyeleri Narven'i yakından tanımaya çalıştı.
Bolu için önemli bir proje olan Narven Termal Kasaba'da çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, hem Bolu içinde hem de Bolu dışında tanıtım çalışmaları da sürüyor. Son olarak 2004 yılından itibaren İl Genel Meclisinde görev almış eski ve yeni üyeler için bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Narven Termal Kasaba'da gerçekleşen toplantıya, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Genel Meclisi Eski Başkanı Mücahit Kutlu, eski ve yeni meclis üyeleri ile proje ortaklarından Halit Yıldız ile Necip Çarıkçı katıldı. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'da Narven'e gelerek meclis üyeleri ile bir araya geldi.
“Narven Bolu'nun hayalidir”
Konuklarını Narven'de ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden ve İl Genel Meclis Başkanı olduğu dönemde bu projeyi hayata geçirmek için büyük uğraş sergileyenlerden biri olan Halit Yıldız, İl Genel Meclisi olmasaydı, bu projeyi hayata geçirmeyebilirdik. Bu bizim hayalimizdi. İl Genel Meclisi'nde çok şeyler başarılmıştır. Narven Bolu'nun hayalidir. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“Emeği geçenleri kutluyorum”
İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer'de Bolu turizmi adına önemli bir projenin hayata geçmesinin sevindirici olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Yüceer, Başta Halit Bey olmak üzere bütün Narven ailesine teşekkür ediyorum. Narvenle ilgili daha önceden duyduklarımız, bildiklerimiz vardı. Şimdi daha ayrıntılı öğrendik. Gerçekten turizm kenti olma yolunda ilerleyen Bolu'da çok ciddi bir projeyi hayata geçirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Bolu adına, emeği geçen İl Genel Meclis Başkanlarımıza ve İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gelişen şartlar gereği belki de ufku açık daha güzel projeler üretebiliyoruz. 10 yıl 15 yıl önce bu proje hayata geçmiş olsa bu kadar geniş çaplı bir proje olmayabilirdi. Tekrar başta Halit Bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
“Bu çalışma bizim göğsümüzü kabartıyor”
İl Genel Meclisi eski başkanı Mücahit Kutlu'da bu projenin hayal olduğunu belirterek hayata geçiren Halit Yıldız'a teşekkür etti. Kutlu, Bolu'da kurumsallaşma adına Özel İdaremiz ciddi çalışmalar yapmıştır. Biz Halit Beyle uzun yıllar birlikte görev yaptık ve kendisinden çok şey öğrendik. Turizm anlamında çok ciddi çalışmaları İl Genel Meclisindeki arkadaşlarımız yapmıştır. Mudurnu'da Sarot ve Borvo şimdide Narvenle Bolu turizmde ciddi adımlar atmıştır. Bu çalışma bizim göğsümüzü kabartıyor. Bizim hayalimizdi. Bunun gerçekleşiyor olmasını görmek bizi mutlu ediyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Toplantıda ayrıca meclis üyeleri Reşat Ateş ve Zeki Ozulluoğlu'da birer konuşma yaparak tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Tesis hakkında bol bol bilgi alan meclis üyeleri daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra tesislerden ayrıldı.