Mart ayı toplantılarının devam ettiği İl Genel Meclisinde, Meclis Başkanı Mücahit Kutlu ve meclis üyeleri İl Özel İdaresi çalışanlarıyla vedalaştı. Perşembe günü gerçekleşen meclis toplantısının ardından çalışanlarla meclis salonunda bir araya gelen meclis üyeleri çalışanlarla helalleşti.
Yerel seçimler öncesi son toplantılarını gerçekleştiren İl Genel Meclis üyeleri son oturumun ardından İl Özel İdaresi çalışanları ile vedalaştı. Meclis salonundaki törende bir konuşma yapan İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, Bugün buruk bir veda yaşıyoruz. Meclisimizin yerel seçimler öncesi son toplantısıydı. Meclis başkanımız ve meclis üyelerimiz çalışanlarımızla vedalaşmak istediler. Çalışılan süre içerisinde her birinizin birbirinize hakları geçmiştir. Bir helallik almak için burada toplanmış olduk. Ben İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak çok başarılı işler gerçekleştiren başta meclis başkanımız olmak üzere tüm üyelere teşekkür ediyorum. Bolu ilimize yaptıkları katkılarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Bundan sonra aramızda olmayacak meclis üyesi arkadaşlarımıza da bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
“Bugün sözün bittiği yerdeyiz” diyerek söze başlayan İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu'da Beraber görev yaptığımız süre içinde 10 yıldır beraber görev yaptığımız arkadaşlarda var 5 yıldır görev yaptığımız arkadaşlarda var. Turizmden sağlık alanına, emniyetten tarıma kadar birçok alanda hizmetlerde bulunduk. Gelmiş olduğumuz noktada kırsal kesimdeki yatırımlarla önemli mesafeler kat ettik, gençlik ve spor alanında yaptığımız çalışmalarda da önemli mesafeler kat ettik. Baktığımız zaman Bolu'da bir vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmaya yönelik güzel bir ilde aşamasına yönelik faaliyetlerde bulunduk. Bu çalışmalarda hepimizin son derece katkısı var. Belki biz karar mekanizması olarak aldığımız kararların hizmetin vatandaşın ayağına kadar götürülmesinde, farkındalığımızı hissettirecek hizmetleri götürmemiz sizlerle birlikte çalışmamız sayesinde oluyor. Bazen birbirimizi yanlış anladığımız, eksik anladığımız veya anlayamadığımız zamanlarda oldu. İnsana hizmet etmek en önemli hizmetlerden biridir. Bugün geldiğimiz noktada her şey insan için diyoruz. Bunu yapmak için gayret gösterdik. Arkadaşlarım adına söz aldım sizlerle helalleşmek istedik. 30 Mart'a kadar buradayız, görevimiz neyi emrediyorsa son güne kadar onu yapacağız. Sizlere hakkımızı helal ediyoruz sizlerden de hakkınızı helal etmenizi istiyoruz. Sizlerle birlikte görev yapmak bizleri son derece mutlu etti. Allaha emanet olun hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Meclis Başkanı Mücahit Kutlu ve meclis üyeleri çalışanlarla tek tek vedalaştı.