Bolu Valisi İbrahim Özçimen İl Genel Meclisinin Mart ayı toplantısına katıldı. İl Genel Meclisi üyelerinin önemli bir görev yaptığını ifade eden Vali Özçimen "Sizlerin il merkez ve ilçelere bağlı köylere elinizden gediği kadar hizmet yapmaya çalıştığınızı, yakından takip ediyorum" dedi.
Bolu Valisi İbrahim Özçimen İl Genel Meclisinin Mart ayı toplantısına katıldı. İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, Vali Özçimen'in ziyaretinden ve toplantıya katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından İl Genel Meclisi Mart ayı toplantısının açılışı yapıldı.
İl Genel Meclis üyelerine, Mart ayı toplantılarında başarılar dileyen Vali İbrahim Özçimen, yaptığı konuşmasında gündem maddelerinin birinci sırasında yer alan 2012 Yılı İl Özel İdaresi Faaliyet Raporu'nun önemine değinerek, "2012 Yılı İl Özel İdaresi Faaliyet Raporu'nun okunması İl Özel İdaremizin yaptığı en önemli işlerden biridir. Halkımızın seçtiği İl Genel Meclis üyeleri 3 şey yapar. Planı yapar, programı yapar, senenin sonu geldiğinde de bizim verdiğimiz talimatlara uygun işler yapılmış mı yapılmamış mı diye tabiri caizse hesap alır. Şu an yapılacak olan da o. Bir yıl boyunca Özel İdaremiz tarafından, seçilmiş İl Genel Meclis üyelerinin verdiği talimatlar doğrultusunda işler yapılmış mı yapılmamış mı onu dinlemiş olacağız" dedi.
İlk oturumda İl Özel İdaresi'nin 2012 yılı faaliyet raporu görüşüldü. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, yıl boyunca yapılan çalışmalar ile ilgili Vali İbrahim Özçimen ve İl Genel Meclis üyelerini bilgilendirdi. 2012 yılını başarıyla tamamladıklarını söyleyen Akduman, meclis üyelerinin sorularını da cevapladı.
Faaliyet raporunun tek tek incelenerek üzerinde konuşulması gerektiğini ifade eden Vali İbrahim Özçimen, asıl faaliyetlerin raporda yazılan faaliyetler olmadığını söyleyerek, Faaliyet raporu çok özet bir şekilde verilmiş. Tabi ayrıntı istenirse verebiliriz. Dolu dolu bir yıl geçirildi. Bir önceki sene yağmurlardan dolayı aksayan çalışmalarımız olmuştu. Bu çalışmalar Temmuz-Ağustos aylarına yayılmıştı. Ek gelen ödeneği harcayamamıştık. Oradan kalan ve geçen sene gelen yeni ödenekle 2012 yılı çok verimli bir yıl oldu. Biz yollarımızı sıcak asfalt yapalım istedik, az yapalım ama sağlam yapalım dedik. Soğuk asfalt atılınca bir yıl sonra kalkıyor ve oraya verilen paralar heba oluyor. Yazık değil mi milletimizin parasına. O bakımdan 2011' e göre 2012 yılında çok daha başarılı olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim” ifadelerine yer verdi.
Konuşmaların ve sunumun ardından İl Özel İdaresi'nin 2012 yılı faaliyet raporu İl Genel Meclisi üyelerinin oylamasına sunuldu. Rapor oy birliği ile kabul edildi.