MasterChef Türkiye'de eleme adayı dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda seçildi. Mavi takımda yapılan oylama sonrası Ebru ve Uğur'un oyları eşit çıktı. Bu durumda kaptan Ebru'nun kararıyla MasterChef ilk eleme adayı Uğur oldu. Diğer yandan dokunulmazlık oyunu sırasında Sefa ve Eray arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Kırmızı takım kaptanı Sefa balkondan takım arkadaşlarına talimat verirken dolma dolduran Eray'a içine daha fazla malzeme koymasını söyledi. Kaptan Sefa'nın sözlerine Eray tepki gösterdi. Daha sonra açıklama yapan Eray Sefa ile karşı takımı yanıltmak için böyle bir oyun oynadıklarını açıkladı.

MASTERCHEF TÜRKİYE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yarışmacılar ikili düellolarda mücadele verdi. Kaptanlar düellosunu kazanarak elde ettiği avantaj ile karşı takımdan önce menüyü yapan Sefa, bu turda eşleşmeleri belirledi. Soğan dolma yemeğini Eray ve Özgül, zeytinyağlı portakallı çanak kerevizi Barbaros ve Serhat, imambayıldı yemeğini Emir ve Ebru, zeytinyağlı lahana sarma yemeğini ise Sefa ve Uğur yaptı. Her yemek için 35 dakika veren şefler sürenin ardından yemeklerin tadına baktı. Şefler yaptıkları değerlendirme sonrası son kuru kazanan Barbaros takımına galibiyet getirdi. Böylece dokunulmazlık oyununu kazanan takım kırmızı takım oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

MasterChef t dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları bu kez bireysel dokunulmazlık için önlük giydi. Bireysel dokunulmazlıkta şefler yarışmacılardan Danilo şefin özel tarifi Kış Bahçesini yapmasını istedi. Verilen süre sonunda şefler mavi takımın yemeklerinin tadına baktı ve bu turda bireysel dokunulmazlığı alan isim Serhat oldu.