Bolu İl Afet Müdahale Planı (BAMP) çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek olan Masabaşı Tatbikatı” için bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Hizmet grupları Ana Çözüm Ortaklarından Plan Hazırlayıcılarının katıldığı toplantı Bolu AFAD İl Müdürü Hasan Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başladı. Erdoğan konuşmasında, Plan için bir süredir tüm kurumlar olarak büyük emek verdik ve vermeye devam ediyoruz. Bolu olarak olası afet ve acil durumlar sonrası sorunlarla karşılaşmamak için plan çalışmalarını ciddiye almamız gerekiyor. Yaptığımız plana ve bu planın zamanı geldiğinde hayat kurtarabileceğine inanarak çalışmalıyız. Bugün yakında gerçekleştirilecek masabaşı tatbikatı için toplanmış bulunuyoruz katılımınız için teşekkür ederim” dedi.
Bolu AFAD Şube Müdürü İbrahim Sarıdoğan ve Endüstri Y. Mühendisi Serkan Çobanoğlu, plan hazırlayıcılarına genişletilmiş Afet Senaryosunun sunumunu yaparak onları masabaşı tatbikatının nasıl yapılacağı ve hizmet gruplarının bu aşamadaki görevlerinin neler olduğu konusunda bilgilendirdi.
Her hizmet grubunun görev ve çalışmalarını içeren sunumlarını hazırlayarak Bolu İl AFAD Müdürlüğüne göndermesine karar verilerek toplantı sonlandırıldı. Haber Merkezi