Müsabakalar sonucunda dereceye giren takımların, Türkiye Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazanacakları, Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları başlıyor.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Bolu il Temsilciliğinin 2015/2016 sezonu faaliyet programında yer alan, 15 Aralık 2015 - 15 Ocak 2016 tarihleri arasında yapılması planlanan Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakalarına katılmak isteyen kurum ve kuruluşların takım listelerini, aşağıda belirtilen Masa Tenisi Federasyonu Kuruluşlar Yarışma talimatlarına uygun olarak 09 Aralık 2015 Çarşamba günü saat 17.00'a kadar Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir. Kurum ve kuruluş takımlarının temsilcileri ile 11 Aralık Cuma günü, saat 17.00'da, 17 Temmuz Spor Salonunda yapılacak toplantı sonrasında yarışma programı netlik kazanacak.

YARIŞMA TALİMATI

1- Kurum ve Kuruluşlar yarışmalara erkek ve bayan takım ile katılabilirler.

2- Her kuruluş takımı erkeklerde en az 3 en fazla 5, bayanlarda en az 2 en fazla 4 oyuncu ile temsil edilecektir.

3- Bütün kuruluş takım oyuncuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinden alınan 2015/2016 sezonu kurum sporcu kartı (lisansı) ile müsabakalara katılabilecektir. Müsabaka sırasında her sporcu kartını (lisansını) ibraz etmek zorundadır. Misafir oyuncular 21 yaş (01.01.1993) ve üzerinde olması gerekmektedir. Lisans için 2 fotoğraf, 1 nüfus cüzdanı fotokopisi, 1 adet sağlık raporu, yarışma başvuru yazısına eklenecektir.

4- Takımlar Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2015/2016 sezonu faaliyet kitapçığında belirtilen kıyafet yönetmeliğine uygun olarak (tek tip kıyafetlerle) müsabakalara çıkacaktır.

5- Yarışmalarda bütün Uluslararası kurallar geçerlidir.

6- Yarışma esnasında yapılan her türlü itiraz için Başhakem ve yarışma organizasyon komitesi yetkilidir.

7- Müsabakalar yarışma föyü sırasına göre oynanacaktır.

A ile Y

B İle X

C ile Z

Çiftler

A ile X (gerekirse)

C ile Y (gerekirse)

B ile Z (gerekirse) Şeklinde olacaktır. Maçlar 5 set üzerinden kazanılmış 3 sette biter. Takım Müsabakalarında 7 maçın 4'ünü alan galip sayılır.

8- Müsabakalar takım sayısına göre Yarışma Organizasyon Komitesi (İl Temsilciliği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü) tarafından Lig Usulü veya şampiyona şeklinde düzenlenecektir.

9- Takım listeleri Yarışma talimatlarına uygun olarak en geç 09 Aralık 2015 günü saat 17.00'a kadar Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teslim edilecektir.

10- Müsabakalar 15 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında yapılacak olup, müsabaka tarihleri ve saatleri Kurum ve Kuruluş temsilcileri ile yapılacak toplantıda belirlenecektir. Kuralar müsabakaların başlayacağı gün, spor salonunda çekilecektir.

11- Müsabakalar sonucunda İlimizde dereceye giren Kurum veya Kuruluşlar, İlimizi temsilen Türkiye Şampiyonasına katılacaktır.

12- Müsabakalarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen Kurum ve Kuruluş temsilcileri, Masa Tenisi İl Temsilciliğine (0.505.3870716) ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Bahattin ERKAN' a (0.533.4134858) müracaat edebilirler. Haber Merkezi