Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Ayhan, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulundu.

Ağustos ayında Kalkınma Bakanlığı'nca Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerini kapsayan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın (MARKA) Genel Sekreterlik görevine atanan Mustafa Ayhan beraberinde Bolu Koordinatörü Tolga Kaya ve Marka uzmanları ile Gerede Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı tarafından karşılanan heyete Gerede ekonomisi hakkında bilgiler aktaran Başkan Kaşka ajansın Gerede ye verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederken yeni dönemde de proje bazlı destekler konusunda katkıların devamını dileyerek Mustafa Ayhan'ın Genel sekreterlik görevinin hayırlı olmasını ve birikimi ile ajansa ve sorumlu olduğu il ve ilçelere yeni katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

Daha sonra toplantıya Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hakan Özyiğit'te katılırken, Başkan Allar kalkınma ajansı genel sekreteri ve heyetinin Gerede de olmasında memnun olduğunu ve inşallah ilerleyen zamanlarda belediye olarak da yeni projelerle ajansın kapısını çalmaya devam edeceklerini söyledi. Ajanstan elzem olarak Gerede Deri Sanayi taşınma aşamasında sağlanacak katkılar ve deri atıklarının ekonomiye kazandırılması konusunda yapılabilecek güdümlü proje ve ajansın 2016 yılı destekleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Heyete proje hakkında teknik bilgiler sunuldu. Gerede Medya Takip