Boluspor ligin son haftaları yaklaştıkça alt sıralardan kurtulmak için mutlak üç puan parolası ile çıktığı Kahramanmaraş karşılaşmasından İskender Alın'ın şık penaltı golü sonrası üç puanı hanesine yazdırdı. Bu galibiyetle biraz nefes alan Boluspor'un alt sıralardan kurtulmak için ilerleyen haftalara bu galibiyet moral oldu.
Boluspor'un sezon sonuna kadar geminin başına geçirdiği Yılmaz Özen hoca Kahramanmaraş karşısında Atacan, Adem, Sercan, Dixon, Alican, Hakan, İskender, İsmail Haktan, Alp, Emre, ve Dimitrov onbiri ile sahada yer alırken konuk ekip ise Ahmet, Ümit, Sinan, Mert, Razack, Erhan, Aytaç,Serkan , Veli, Fahrettin ve Niyazi ile sahada yerini aldı.
Karşılaşmaya Boluspor başladı. Karşılaşmanın ilk on dakikalık bölümünde her iki taraftan da net pozisyon bulunmazken Boluspor özellikle orta alanı kalabalık tutarak kanatlara taşıdığı toplarla pozisyon aradı. Boluspor sol açıktan geliştirildiği pozisyonda Dimitrov ve Emre'nin duvar pasları ile kazanılan pozisyonda Emre içeri sert bir orta yaparken arka direkte bekleyen İsmail'in şutu kaleci Ahmet'te kaldı. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Yılmaz hoca, futbolculara sık sık ileri çıkmaları konusunda uyarılarda bulunurken Boluspor orta alanda kalabalık kalmaya çalışarak rakibinin ataklarına engel olmaya çalıştı. Boluspor oyun kontrolünü elinde tutarken karşılaşmanın ilk yarısında net pozisyonunu Emre Kılınç ile buldu. Orta alanda kazanılan pozisyon ile ceza sahasına kadar yaklaşan Emre'nin sert şutu az farkla kale dibinden dışarı çıktı. Boluspor sol kanattan kazandığı pozisyonun devamında Emre içeri orta yaparken defansın eline çarpan top sonrası karşılaşmanın hakemi penaltı kararı verdi. Penaltı atışını İskender Alın şık bir vuruş ile göle çevirirken gol sonrası sakatlanan Zlatkov'a takım halinde giderek golü armağan ettiler. Bu golden hemen sonra Boluspor ilk oyuncu değişikliğini kullanarak İskender Alın'ın yerine Emrah Metoğlu oyuna dahil oldu. Boluspor kontra atağında sakatlanan Emre Kılınç oyuna devam edemezken Boluspor ısınan oyuncu olmaması sebebi ile ilk yarının son dakikalarını 10 kişi oynadı. Emre Kılınç'ın yerine Cemil Vatansever dahil oldu.
İkinci yarıya konuk ekip Kahramanmaraşspor başladı. Boluspor ilk yarının son bölümlerinde olduğu gibi baskı kurarak rakibinin çıkmasını engellemeye başladı. Sercan soldan içeri sert bir orta yaparken kale önünde bekleyen Emrah top arkasına düştüğü için kafa vuramayınca Boluspor mutlak bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Boluspor ikinci yarıda pozisyon bulmakta güçlük çekerken en net pozisyonunun 74. Dakikada Alican ile yakaladı. Kanatta kazandığı topu ceza sahasına kadar taşıyan Alican içeri yaptığı ortaya kimse dokunamayınca Boluspor mutlak bir pozisyonu değerlendiremedi. Boluspor karşılaşmanın son bölümüne girerken geri yaslandı. Kahramanmaraş bu dakikalarda tehlikeli ataklar bulurken Boluspor defansı çıkartmakta güçlük yaşamaya başladı. Boluspor karşılaşmanın son anlarında arka arkaya pozisyon buluyor ancak girmiş olduğu pozisyonlardan sonuç alamadı. Sık sık dışardan sert şutlarla gol arayan Boluspor son oyuncu değişikliğini 90. Dakikada İsmail Haktan Odabaşı ile yaparken Mustafa Kayabaşı oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında başka gol olamayınca Boluspor puanını aldığı galibiyet ile 34 yaparak ilerleyen haftalar için nefes aldı.