Veteranlar Turnuvasında geçtiğimiz akşam Maliye ile BESK takımları karşılaştılar. Son dakikalara kadar çekişme içinde geçen maçta BESK, son saniyede bulduğu golle 1 puanı aldı. Maliye takımı ise baştan sona önde götürdüğü maçta bir puana razı oldu.
Heyecan içinde geçen maçta iki takımda mücadeleleri ile öne çıktı. BESK rakibine oranla maça daha favori çıksa da Maliye takımı da turnuva takımı olduğunu maçın son dakikalarına kadar gösterdi. Maça daha istekli başlayan Maliye takımı, BESK karşısında müthiş bir golle öne geçerken ilk yarıyı da Maliye 1-0 önde kapadı.
İlk yarıdaki etkisiz futbolunu unutturmak isteyen BESK, ilk yarıya oranla daha etkili bir oyunla ikinci yarıya başlarken beraberlik sayısı için rakip kaleye yüklendi. Önde olmanın avantajını iyi değerlendirmek isteyen Maliye, maçı 1-0 bitirmek istedi. Maliye takımı, BESK'e karşı baskılı futboluna karşı kalesinde de gol pozisyonu vermeyip maçı 3 puanla bitirmek istiyordu.
Maçın uzatma dakikalarında Maliye kalesine doğru yüksek bir top atıldı. Kalecinin boşa çıkması sonrası top direk kaleye giderken maçta 1-1 beraberlik skoru geldi. Kaleci hatası ile 3 puanı kaybeden Maliye bir puana üzülürken, BESK ise son dakikada bulduğu golle sevindi.