Hükümet savcılık tarafından terör ile ilişkisi olduğu tespit edilen koca holdinglere kayyum atarken birilerinin canı çekmiş olacak ki bir kayyumda biz atayalım nede olsa ana muhalefetiz dediler…

Kayyum atayacak ulusal yetkileri olmayınca malıma geçer sözüm” hesabı tutup Bolu ilçe teşkilatına kayyum atadılar.

*

7 Haziranın ardından Tanju Bey belediye önüne parti otobüsünü çekip üzerinde rahat kazandığı milletvekilliğini kutlarken…

Tehlike orada kendini göstermişti, 7 Haziranın 3. Sıra, 1 Kasımın 2. sıra adayı parti otobüsü üzerine sol kolunu yumruk, sağ kolunu zafer işareti yaparak çıktı.

Tanju Bey gururluydu, nitekim partisi genelde oy kaybederken Bolu da şahsi gayreti ile arttırmıştı.

1 Kasım tekrar seçimleri ilan edilince 2. sıraya en büyük marifeti sol kolunu yumruk, sağ kolunu zafer işareti yapabilen aday konuldu.

Ülke teröre karşı mücadele edip şehitler verirken CHP kendi içinde ayrıştı, ilçe başkanı ve 2. sıra adayları ülkenin manevi hassasiyetini görmezden gelen tavır takındılar.

Tanju Bey tam tersine milli duyguları sahiplendi, terörü kınayan açıklamalar yaptı, şehitlerimize hürmet gösterdiği için ilçe başkanı ve 2. sıra adayı gurup kendisini faşistlik ile suçladı.

Bu gurup, şehitlere şehit demedikleri ve Tanju beyi kınadıkları için mutluydu ama Tanju beyde bir huzursuzluk vardı çünkü takındıkları tavır oy kaybına neden oluyordu, halk da karşılığı yoktu.

1 Kasım şıp diye geliverdi, Tanju Bey güç bela vekil seçilebildi.

7 Haziranda parti otobüsü üzerinde çıkan Tanju Özcan, 1 Kasım akşamı parti merkezinden çıkamadı çünkü oyların yüzde 90'nı açıldığında hala vekil değildi.

Kızgındı çünkü malum grup yüzünden 5 bin oy kaybetmekle kalmamış o oyları elleriyle Ak Parti'ye yollamışlardı.

*

Yelkenlerini yüzde 50'ye yakın oy rüzgârı ile şişiren bölgenin en güçlü amiral gemisi Türkiye 5 aydır beklediği limandan hızla yola çıktı.

Şimdilerde Bolu CHP de bir şeyler oluyormuş…

Vatandaş merak ediyor neler olduğunu…

Gemi limandan ayrılalı çok oldu, geriye bakıp limanda kalanlara kafa yormanın âlemi var mı?