İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin 24. Olağan Genel Kurulda esnaf ve sanatkarlarımızın takdir ve güvenlerini kazanarak Başkanlığa tekrar seçilen Birlik Başkanı Tahir Gayret'i kutlayarak tebrik etti.
Birlik Başkanı Tahir Gayret, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık'a bu nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Ziyaret esnasında BESOB Başkanı Tahir Gayret, Bolu halkının sağlık problemlerini çözme açısından şanslı olduğunu Kamu Hastaneleri Birliğine Abant İzzet Baysal Üniversite Hastanesinin de dahil edilmesiyle daha iyi hizmetler verilebileceğini söyledi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, bu birleşme Bolu'nun menfaatine olmuştur. Sağlık kurumları birbirini tamamlayarak daha kaliteli hizmet vereceklerdir. Üniversite Hastanesinin de aynı çatı altında olmasıyla bazı servislerimiz birleştirilerek uygulamada rahatlıklar görülecektir. Üniversiteden yetişen öğrencilerimiz ve asistanlarımız uygulamanın içinden gelerek daha iyi yetişeceklerine inandığını belirtti. Bolu'nun sağlık hizmetlerinden halk memnun biz bu memnuniyeti inşallah daha ileri seviyelere götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah utandırmasın diyerek sözlerini bitirdi.
BESOB Başkanı Tahir Gayret, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık'a bu nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.